Cremet pebersuppe

Cremet pebersuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Peberfrugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 gule eller røde peber
1 rødløg
2 kartofler
7.5 dl.hønsebouillon
1 kvisttimian
1 fedhvidløg
1 laurbærblad
 salt
 peber
 
Opskrift:
Peber og løg skæres i terninger. Kartoflerne rives på den grove side af råkostjernet. Grøntsager og bouillon kommes i en gryde og koger ca. 30 minutter til peberfrugterne er meget møre.

Supper pureres i en blender el. lign. og kommes tilbage i gryden. Timian, hvidløg og laurbærblad bindes sammen til Bouquet Garni med et stykke bomuldssnor og tilsættes. Suppen koger ca. 15 minutter uden låg. Bouquet Garni tages op, og suppen smages til med salt og peber.

Serveres med flutes, kuvertbrød el. lignende.

Tips:

Suppen kan fryses og har en holdbarhed på ca. 6 måneder ved -18 grader C.





karakterer:
Opskriften er vist 19100 gange,
og udskrevet 479 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-04-16 09:42:29
Drys med stegte bacontern, eller rejer - uhmmm!

  -   2009-11-06 19:23:31
God suppe med masser af vitaminer - også børnevenlig