Løg-bhajis (Rå mad)

Løg-bhajis (Rå mad), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandKilde : joy

Indsendt :     

Ingredienser:
5 dl.valnødder lagt i blød i 1 time
2.5 dl.svampe
4 soltørrede tomater lagt i blød mindst 2 timer
1 spsk.paprika
20-30 stilkefrisk koriander
10-20 stilkefrisk persille
1 fedhvidløg
5 dl.rødløg
1 rød peber
1 spsk.garam masala
1 nipcayenne
 
Opskrift:
Hak hvidløget fint og foodprocess alt andet end halvdelen af løgene. En Champion Juicer er genial her, brug ”the blank screen”. Hak den sidste halvdel af løgene fint og ælt i med håndkraft. (Det glemte vi til jul, og tilsatte i stedet 100 gr finthakkede valnødder. Det smagte glimrende) Rul til små kugler, ca. 2 cm store, og dehydrer 2-24 timer. Vend ofte. Smager genialt med paranøddesovs lavet med et bundt frisk koriander, 1 soltørret tomat og lidt citronsaft.

Mangochutney er også et glimrende bud, sammen med små blomkålsbuketter og strimler af rød peber.





karakterer:
Opskriften er vist 13037 gange,
og udskrevet 107 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu