Pizza dej 03

Pizza dej 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Pizza dej 03, billede 4 Pizza dej 03, billede 1 Pizza dej 03, billede 2 Pizza dej 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.75 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
20 gram Gær, frisk
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Lun vandet (35 grader) og opløs gæren heri og tilsæt olien.

Tilsæt saltet og det meste af melet. Ælt dejen godt og længe igennem på et meldrysset bord, den skal være blank og smidig.

Tilsæt resten af melet gradvis.

Form dejen til en kugle og lad den hæve lunt og tildækket i ca 1 1/4 time, til den har fordoblet sit omfang.

Tips:

Olien kan udelades, så skal vandmængden være 2 dl.

Fyld efter eget ønske fordeles over.
Bages ved 250 grader C. i ca. 15 minutter.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Pizzadej

karakterer:
Opskriften er vist 260089 gange,
og udskrevet 6676 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (237 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5557 (1323 kcal)
KJ pr. Pers. 1389 (330 kcal)
Vægt ialt 525 gram
Vægt pr. Pers. 131 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1058 KJ (252 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 6.3 gram
Kulhydrat 44.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-31 14:58:57
rigtige gode opskrifter vi har ikke noget at klage over vi laver mange forskellige god tak til jer.

  -   2016-04-18 10:40:07
Super god pizza :) Hurtigt spørgsmål: kan dejen fryses ned???

  -   2016-03-05 15:18:27
Virkelig lækker!!!! :)

  -   2014-09-22 17:36:22
Super god pizza :) Det er tredje gang jeg laver den!

  -   2013-10-19 18:49:55
glæder mig mega skal lave den til min familie (: hi,hi

  -   2012-02-10 14:57:14
den pizza smagte jo godt det var ligesom jeg forventede mvh. børve brunsvier

  -   2011-05-01 20:31:33
Super god og nem opskrift! Jeg bor i England hos en familie, og de har aldrig før fået hjemmelavet pizza. Stort stort hit! Skal helt klart laves igen! - selv med tørgær virker opskriften perfekt!

  -   2010-12-03 09:56:23
Super god dej, vi lavede til 8 pers og der var til 6 store runde pizzaer. Vi havde rester til dagen efter og dejen er nemlig god da det er en thin crust. Vi lavede den om morgenen og stillede på køl, derefter tog vi den ud 15 min før den skulle bruges lige for at trække. Kan varmt anbefales af pizza elskere ( husk ikke for meget tomat sovs æg fyld, da den skal have så kort tid i ovn)

  -   2010-06-27 15:59:34
Denne opskrift kan også bruges til snobrød. Det smager mega godt

  -   2010-04-08 19:51:08
fuck det var go' det er lækkert at det ikke er en så tyk bund. det er lækkert :P

  -   2009-09-12 21:16:06
vi lavede denne opskrift til 4 personer men selvom vi lod det haeve saa lang tid som det skulle, blev der altsaa kun nok til en lille bradepande pizza, hvilket jeg vil mene er en del i underkanten for 4 mennesker naar der er tale om pizza. Men vi forventede det jo lidt, vi er nemlig kun 2 ^^

  -   2009-03-21 18:00:23
Det må jeg sige, vi var to personer om en 4-personers pizza. Dejen var fantastisk, og vi blev ved med at spise af det, fordi at det var så lækkert. Tak! :-D

  -   2009-03-15 12:38:29
Supergod dej. Når man laver meget skal der ikke helt så meget mel I, men det er nemt at dosere. Bruger den tit og børnene er alle helt vilde med at lave og spise det...

  -   2008-04-29 16:13:32
Den var helt tilforladelig. Man kan rive lidt permasan ost i selve dejen det går den lidt oste aktiv og lun.

  -   2007-12-05 16:26:20
super god forklaring. Jeg har brugt den opskrift mange gange hjemme i mit køkken. tusind tak for jeres hjælp.