Grønkålspizza

Grønkålspizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Kål - Grønkål

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
150 g.blancheret hakket grønkål
25 g.gær
1 dl.ymer
1 spsk.olie
70 g.rugmel
200 g.hvedemel
1 tsk.salt
 Margarine
 
 Fyld:
200 g.bacontern uden svær
500 g.hakket oksekød
100 g.hakket champignon
1 fedpresset hvidløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Opløs gæren i ymeren. Tilsæt olie, grønkål, rugmel, hvedemel og salt. Lad dejen hæve, mens fyldet tilberedes. Bacon brunes på en tør pande. Brun kødet og champignonerne i baconfedtet, kom evt. lidt mere margarine i panden. Tilsæt det pressede hvidløg og smag til med salt og peber.

Smør en bradepande på ca. 25 x 35 cm med margarine og drys med rasp. Del dejen i to lige store dele og rul dem ud, så de passer med størrelsen af bradepanden. Læg den ene dejplade som bund, kom fyldet på og læg den anden dejplade ovenpå som låg og klem kanterne sammen. Pensl med vand. Bag pizzaen i ovn ved 200º i ca. 25 min. Pizzaen kan også bages direkte på bagepapir med en diameter på ca. 30 cm.

Grønkålspizza med salat iblandet ærter og majs.





karakterer:
Opskriften er vist 16130 gange,
og udskrevet 308 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu