Marinerede kyllingestrimler i chilimarinade

Marinerede kyllingestrimler i chilimarinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
3-400 g.kyllinge filet
 
 Marinade:
2 spsk.chilisovs (sød)
2 fedknust hvidløg
1 tsk.revet citron
2 spsk.citronsaft
2 spsk.sojasauce
 
4 forårsløg eller 2 porrer
1 løg
1 squash
1 peberfrugt
200 g.broccoli
1 spsk.olie
2 spsk.oystersovs
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet skæres i strimler. Marinaden røres sammen og kødet kommes i. Stilles på køl min. en ½ time. Forårsløg skæres i lange skrå skiver på 1 cm. Løgene skæres i tern. Peberfrugt og squash i tynde strimler. Broccolien deles i små buketter.

Forårsløg, løg og broccoli kommes i woken i en spsk olie. Svits ca 1 min. Tilsæt de øvrige grøntsager og svits 1 min. til. Tag grøntsagerne op. Tag kødet op af marinaden, svits kødet i resten af olien ved god varme, ca. 2 min. Bland grøntsagerne i, tilsæt oysterssovs evt. salt/peber og lidt af marinaden fra kødet. Kog retten 1 min.

Spises m. ris, brød og grøn salat.





karakterer:
Opskriften er vist 27190 gange,
og udskrevet 535 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Super opskrift, spar endelig ikke på citronen i marinaden, det er der hemmeligheden ligger. Retten er ikke god at gemme til dagen efter - desværre.