Kogt medister med urtefrikassé

Kogt medister med urtefrikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
450 g.medister
 
1 porre, i skiver
2 gulerødder, tern
0.25 lilleknoldselleri, tern
300 g.kartofler, tern
1 bouillon-terning
1 ptpersille, finthakket
 maizena
 salt
 peber
 
Opskrift:
De skyllede og skårne grøntsager koges møre i letsaltet vand. Medister sættes over at koge ved svag varme i ca. 8-10 minutter i bouillon. Bouillonen sigtes og medister holdes varm. Kog bouillonen op og jævn den med maizena udrørt i koldt vand. Vend alle grøntsager og den finthakkede persille i og kog let op. Anret sammen med medister, som er skåret i mindre stykker.





karakterer:
Opskriften er vist 27933 gange,
og udskrevet 304 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu