Gratin med lam og karry

Gratin med lam og karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.hakket lammekød
1 spsk.olie
1 løg
1 fedhvidløg
2 tsk.karry
1 aubergine
½ dåsehakkede tomater
1 æg
1 dl.mælk
1 tsk.karry
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Kogte ris eller brød og chutney
 
Opskrift:
Brun kødet i en sauterpande med olie og tilsæt finthakket løg og hvidløg samt karry og tern af auberginer. Lad det stege under omrøring 5 minutter og tilsæt tomaterne og kog retten igennem 5 minutter. Krydr med salt og peber og fyld det over i et smurt ovnfast fad.

Pisk ægget sammen med mælk, karry, salt og peber. Hæld det over retten og sæt det i ovnen ved 200 grader i ca 20 minutter. Drys evt. med hakkede krydderurter ved serveringen.





karakterer:
Opskriften er vist 11839 gange,
og udskrevet 411 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-13 16:25:25
Brugte lammekøds tern istedet for hakket kød. Og basmati-ris som tilbehør, det giver lækker smag. Helt sikkert en super ret.

  -   2009-01-22 14:57:57
Jeg erstattede aubergine med kartoffeltern. Kan helt sikkert også anbefales. Udelod derfor kogte ris.

  -   2007-02-05 09:58:16
kan bestemt anbefales