Thairejer

Thairejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Oprindelsesland : Thailand

ThailandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stortløg
500 g.champignon
1 rød peberfrugt
1 ds.flåede tomater
1 ds.tomatkoncentrat (stor)
400 g.ram rejer
2.5 dl.piskefløde
 
0.5 tsk.karry
0.5 tsk.paprika
 knsp. chilli (sød el. stærk)
 salt
 peber
 
Opskrift:
Rejerne tøes op og drypper af. Champignonene renses og skives, evt på en æggedeler. Peperfrugten renses og skæres i tynde korte strimler. Løget hakket fint og svitses sammen m/ kryderierne, dette kan evt. udelades da de får MINDST DOBBELT styrke. Champignonene kommes i og svitses, til de er svundet ca. 1/3. Peperfrugten og rejerne kommes i. De flåede tomater + koncentrat tilsættes under omrøring (således at tomaterne flyder ud). Det hel småkoger (svag varme) nu i ca 5 min. Hvorefter der smages til med yderligere kryderier (pas på med Chilli'n). Hvis det skulle blive for stærkt, kom da honning eller. sukker i efter smag. Gryden tages af varmen, piskefløden kommes i. Retten varmes igennem - MÅ IKKE KOGE !!! Serveres med kogte ris og eller bulghur, samt grovbrød/flute.





karakterer:
Opskriften er vist 15512 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-05-11 18:24:29
Lækker og hurtig ret gerne med en del chili, så der bliver lidt bid i den.

  -   2005-01-01 01:01:01
Dejlig ret... Købte selv en dåse wokgrøntsager og puttede i.. Det var squ god :D