Italiensk æblekage

Italiensk æblekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Springformkage

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Italiensk æblekage, billede 4 Italiensk æblekage, billede 1 Italiensk æblekage, billede 2 Italiensk æblekage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
100 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

500 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Æblerne skæres i kvarte og kernehuset fjernes. Æblerne rives groft med skræl.

Margarine og sukker røres godt. Æggene røres i et ad gangen. Mel, bagepulver og æbler vendes i. Dejen kommes i en smurt springform.

Bages ca 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.

Serveres lun evt med creme fraiche eller flødeskum





karakterer:
Opskriften er vist 85282 gange,
og udskrevet 1414 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (17 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9858 (2347 kcal)
KJ pr. Pers. 1232 (293 kcal)
Vægt ialt 1062 gram
Vægt pr. Pers. 132 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 927 KJ (220 kcal)
Protein 3.6 gram
Fedt 13.6 gram
Kulhydrat 22.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-08-29 13:00:31
Jeg kommer lidt grofthakket marcipan i, det giver et lille ekstra pift.

  -   2015-01-05 11:06:28
Hej er en pige på 13 og jeg laver et skoleprojekt, og kager fra forskelige lande, og ville lige høre om der var en historie om den her kage du måske ville fortælle mig? -Hvem har lavet kagen -Hvornår blev den lavet første gang -

  -   2014-06-05 16:39:50
Skiftede margarinen ud med smør og tilføjede 1/2 tsk.fuld kanel og kardemomme, samt skiftede halvdelen af melet ud med fuldkornsspeltmel. Smager lækkert lun med skyr til

  -   2013-10-20 19:12:07
Hvis man putter en smulge kanel i og hakkede mandler... så smager det som en drøm :)

  -   2011-11-19 11:48:14
Aldrig har jeg smagt noget så dårligt, det smagte som kartoffelmos. og virkede meget fedtet.

  -   2009-10-20 21:20:31
den lyder ikke tosset, tror den er rigtig god. Jeg vil dog komme lidt hakkede mandler på, og bage dem med, og når den er kold sigte en anelse flormelis over.