Kødfars

Kødfars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.kalvekød, fersk
250 g.fedt grisehovedkød
 
250 g.hvedemel pr kg. kød
30 g.salt pr kg. kød
5 g.stødt hvid peber pr. kg. kød
15 g.løg pr kg. kød
200 g.sød tørmælk, hvis man har det
 
Opskrift:
Til kødfars kan man godt anvende oksekød, men farsen bliver bedre hvis man anvender kalvekød.

Kødet til kødfars skal være ferskt, da farsen ellers bliver grå.

Kalvekødet med løgene og flæskekødet hakkes igennem 2 mm skiven på wolfen, dog hver for sig, og kalvekødet kommes nu i hurtighakkeren og udrøres med salt, mel, krydderi og mælk eller vand, og når man har den ønskede konsistens, kommes flæskekødet i, hvorved farsen bliver lysere og lettere.

Mængden af mælk eller vand kan ikke angives bestemt, det afhænger af kødets evne til at optage dette.

Tips:

Jeg er ikke helt klar over hvor denne kødfars kan bruges, det er jeg ved at undersøge.

Men det har forbindelse til pølsefremstilling





karakterer:
Opskriften er vist 22932 gange,
og udskrevet 168 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu