Kommentare til Vaniljekage

se opskriften her

  -  2023-12-25 10:30:37
Kan man bruge en springform

  -  2023-10-04 13:20:47
Kagen er god med karamelglasur lavet af smør og brun farin, som varmes op, afkøles og tilsættes flormelis.

Anonym  -  2023-04-27 17:11:54
Rigtig luftig og lækker. Jeg kom dog 3 tsk vaniljesukker i, i stedet for 1

Isabella Madsen Christensen   -  2022-06-12 15:45:38
Jeg elsker hvor lete og gode de opskrifter er

Agnete  -  2022-04-12 09:47:58
Den er god

Lene  -  2022-04-02 08:55:40
Den bliver tør fordi det er for meget mel i. Prøv med 300 gram i stedet. Så bliver den perfekt.

Merle Eskemose  -  2021-10-28 14:38:15
Den smager ikke så meget af vanilje men ellers god

Liva Sandholt  -  2021-10-09 10:25:50
Den er lækker og er nem at lave. Ikke så mage ingredienser.

  -  2021-10-02 10:21:07
Jeg syndes kagen var rigtig god og jeg bagte den ved 200 grader varmluft ca 25-30 Min og den var tør to dage efter

  -  2021-09-30 13:10:38
Til alle jer der spørger så er det okay at bruge andre slags mælk end det der står, det kan nogle gange godt give en lidt anden konsistens tror jeg. Men man behæver ike at bruge den anviste mælk

Clara Emilie 10 år  -  2021-09-12 14:57:16
Hej i laver rigtig gode kage opskrifter,min øndlings er jeres chokolade kage men den smager også godt hilsen Clara Emilie

  -  2021-07-19 15:46:08
Må man gerne bruge let mælk

Mathilda  -  2021-05-13 13:32:11
Den er god

Anne M.   -  2021-05-02 15:55:42
Jeg brugte en bradepande på 30x37 cm. Lavede 1,5 portion dej. Bagte den 35 min ved 180 grader almindelig ovn midt i ovnen på en rist. Den er super fin - hverken sort ovenpå eller rå indeni ☺️

Isabel  -  2021-02-22 10:21:37
mega lækker kage med masser af smag :)

  -  2021-02-22 10:19:58
Den smager virkelig godt, og god konsistens :)

  -  2021-02-21 19:58:38
Hej Jeg gav den 25 min og efter de 25 min tog en lille strikpind for at mærke om den var færdig. Der jeg tog strikpinden ud af kagen var der ikke noget kagedej på den, så jeg regnede med den var færdig. Jeg tog den ud og satte den på et fad. Men der vi skårede i den, i midten og den var rå.... Min fejl selvfølig🙂 MEN man skal lige være obs på at den skal lige have lidt mere i nu end man regner med, altså hvad jeg tænkte. Men ellers meget god og nem kage🍰

Annie   -  2021-02-21 12:32:46
Kagen er udmærket, men en lille smule kedelig. Har lige bagt den for anden gang og brugt vanilje stang istedet for vanilje sukker og tilføjet ruby chokolade det gjorde en kæmpe forskel.

Ghita   -  2020-09-28 14:24:48
Kagen smagte udemærket, men havde konsistens ligesom en scones.

  -  2020-09-23 13:42:13
Den er mega god!!!!

Frid  -  2020-09-12 18:35:26
Hej den smager rigtig godt men det giver den et lille tvist at prope hvid chokolade i og hindbær

A-M  -  2020-09-09 11:40:12
Kan den fryses og stadig være ok når den bliver tøet op?

  -  2020-07-24 13:29:24
Til alle jer der oplever at den bliver flydende inden i. I bruger en for lille kageform derfor bliver den ikke bagt færdig.

Line  -  2020-06-12 14:25:25
Den er nem og hurtig

Inge  -  2020-05-23 20:44:37
Jeg putter bær i er så lækker

  -  2020-02-03 10:12:11
Den smager super!

Amanda og Anika   -  2019-12-08 15:47:54
Er en god kage 🍰🍰🍰

kage bageren  -  2019-10-22 11:19:13
tak for tipsne, dem kan jeg bruge når jeg laver kagen.

Isabella 11  -  2019-10-05 20:59:35
Den smager rigtig godt, hvis du har mulighed for det så put nogle chokolade knapper i. Lavede en til 12 personer og der var nok til 24.

Vanilje pigen.  -  2019-10-02 20:00:55
Jeg er vild med denne kage. Så nem at bage, og smager fantastisk!

Anna 11 år   -  2019-09-26 17:33:43
Den er rigtig god

Mig  -  2019-09-22 17:14:18
Efter 25 minutter slukkes jeg ovnen og så stak jeg en spisepind ind i kagen for at se den var færdi inden i men den var helt flyene så der skal alså mere end 25 min ca 45 min.Men kagen bliv god til sidst.

  -  2019-09-22 13:46:56
Kagen blev helt flyene ind i og den var sort uden på

  -  2019-09-22 13:41:55
Hvorner skal men bruge hvedemel????

Mig  -  2019-05-16 06:56:35
Jeg bagte kagen og den lignede og smagte som en scone

Til Alma  -  2018-09-30 13:07:02
Har du mon bagt kagen med varmluft ???

Alma  -  2018-09-15 08:18:14
Den er ok man kan også blande farve i kagen

Camilla  -  2018-09-12 17:26:16
Den fik 25 minutter, 200 grader - men, den var fuldstændigt flydende indeni, på trods af at den var sort udenpå. Den skal helt sikker have mindre grader i længere tid, da man ellers står med en sort kage med flydende indeni. Kagen har en god smag, men er selvfølgelig intet værd hvis den er rå indeni, øv.

Heidi  -  2018-08-19 19:41:13
Efter 25 minutter slukkede jeg ovnen og lod den hvile, da ovnen var kølet lidt af, stak jeg en kødmel i og den var stadig helt flydende midt på! Prøvede at redde den, ved at tænde ovnen på ny og give den lidt mere tid (udsigterne var ikke gode), og efter 30 minutter tog jeg den ud, da jeg ikke ønskede at den skulle blive helt sort (og den stod endda i bunden af ovnen). Efter at den var pyntet og den skulle til at spises, kunne jeg se den var helt faldet sammen ☹️ Spild af tid

cille   -  2018-05-04 14:39:16
den er rigtig god og den er god til lagkage jeg prvet selv og den blev faktis rigtig god så jeg mening fra en skala fra et til ti er nok 5 fordi vis du putter for meget vanilje kan smagen godt blive lidt kræftig men ellers smaer den rigtig godt

  -  2018-05-03 20:02:43
vaniljekagen ser rigtig god ud til at være god

Sure teenagers  -  2018-03-30 15:18:44
Hej kagen smager godt altså den del af den der er bagt, jeg lavede den med min veninde i en springform og efter 1 time og 30 minutter var den stadig mega rå og kunne ikke bruges. Hilsen de sur teenagers der brugte en hel dag på ingenting tak for intet :-( (Til 12 årige Emma ja den er sgu mega nem)

Malene  -  2017-12-29 20:45:05
hej, kan bruge opskriften til en rundkageform? skal bruge den imorgen :)

Thilde Brodersen  -  2017-12-29 14:52:48
Det er en super lækker kage den er mega god især med lidt mandler og Haselnøder og hvis man bruger brun bagepulver er den bare mums

Clara   -  2017-07-15 12:25:19
Man kunne putte lidt chokoladestykker i.

Marie  -  2017-03-20 06:28:48
Er den til en stor bradepande?

Liv  -  2017-02-16 23:01:22
hej er der nogen der ved om den kan bages i en springform og evt. om den bliver tør hvor lsng tid den skal bage osv.?

Emma 12 år  -  2017-02-12 11:30:18
Synes den er rigtig lækker har bagt den flere gange alle elsker den!

...  -  2017-02-04 23:49:14
Super god og nem opskrift - kagen er let og lækker i alt sin enkelthed - man kan selvfølgelig vælge at tilføje en form for "fyld", f.eks. æbler, nødder, chokolade eller hvad man føler for, men som "grunddej" er den nu også ganske god :) Klart ikke sidste gang jeg laver denne!

Kamilla   -  2017-01-29 07:39:21
Den er super god to lidt blå farve i ❤️

  -  2016-10-22 15:34:23
Den er en utrolig nem kage! - jeg hakkede lidt chokolade, og tog lidt kokos og blandede i den. Det gjorde den kun bedre! :) Lavede os en dejlig creme til toppen, som bestod af:Cremefraiche, Fløde (pisket til flødeskum) vaniljesukker og Flormelis. :)

  -  2016-09-24 21:14:47
Tja min mislykkede fuldstændig 😳😳😳😳 æv mon smørret skulle have været koldt?

Maria 13 år.   -  2016-07-03 12:54:42
Jeg kunne sagtens få den færdig op 25-30 minutter. Jeg puttede også chokolade i og lavede den i fire forskellige farver rød, blå, grøn og gul.

  -  2016-04-06 16:58:33
hvor mange personer er den til?

  -  2016-02-27 11:30:41
Super god kage, men den kan dog blive lidt kedelig hvis man spiser meget af den så derfor har jeg valgt at putte 150 gram mælkechokolade i, og det gjorde kun kagen meget bedre.

De Bage Glade Piger  -  2016-02-22 16:37:13
Vi syntes at kagen var rigtig god, men der var alt for meget dej, så vi valgte at lave cupcakes ved siden af. Da vi valgte den portion til 12 personer

  -  2016-02-19 12:17:46
bager den vær eneste dag

  -  2016-01-06 00:19:57
Rigtig god kage. :)

Kageelskeren  -  2015-06-09 19:42:31
Hvis man ganger opskriften med 2, passer det så med en alm. bradepande?:-)

...  -  2015-04-24 12:55:00
Rigtig god kage! Jeg skulle bage den i mere end en time før den også var bagt inden i..

Nadja  -  2015-04-15 13:43:39
Jeg kan slet ikke få den til at blive bagt på de 25 min :) Efter de 25 min. Var bagt og den stadig var flydende midtpå, har jeg tjekket med kødnål i midten hver tiende minut. Den fik 50 minutter sammenlagt og er færdig. Kagen smager helt fantastisk! Jeg smed hakket mørk chokolade i, 100 gram. Det giver en god dybde til den søde kage.

Maja Eskildsen   -  2015-03-30 14:35:40
Fleksibel kage! Bliver altid ramt af, at bytte alt muligt ud, så det passer med det, jeg har hjemme. Så 250 g mælk blev til 200 g skyr + 50 g vand Smør blev til rapsolie.... Og alligevel en rigtig dejlig kage 😊

Josefine  -  2015-02-13 12:27:58
Kan man bare den i springform?😊

  -  2015-01-04 18:19:52
den er også meget god vis man putter bolsjer i. den får lige et lille pift

Sandra  -  2014-11-15 11:28:08
Hold da op en vammel dej man kan jo slet ikke piske den

  -  2014-10-12 23:51:12
Den kage jeg lavede blev helt ødelagt fordi at jeg kun gav den 25 min, og så pyntede jeg den da jeg skulle til fest kagen var mega lækker gylden brun uden på men helt inde i midten var den desværre HELT rå😔 Men det kage der var bagt smagte meget godt😊

Bente  -  2014-02-28 15:46:24
Jeg bruger den tit som bund i en kage med flere lag (altså med creme i), det er den supergod til! Elsker den!

  -  2014-02-23 15:51:16
den er mega god!!!

Per  -  2013-06-04 15:18:42
På billedet har vi bagt kagen i en 23x33 cm bradepande.