Kommentare til Brunsviger på en halv time

se opskriften her

Birgit  -  2023-07-19 20:44:06
Det er bedst at undgå de dybe huller i dejen, for så vil det smeltede farin jo ganske simpelt havne i bunden af din kage! Så med forsigtighed! Som med næsten alt andet her i verden!

Birgit  -  2023-07-19 20:41:44
Jeg plejer at bruge Muskvado sukker fra Madagaska, det er 4 gange så dyrt, men giver en dybde i smagen, som folk ikke glemmer lige med det samme! Ingen kanel,en smule fint salt i dejen samt en god portion kardemomme, og så bruger jeg selvfølgelig sødmælk i stedet for vand?

Anonym  -  2022-06-26 14:37:27
Så lækker.kan klart anbefale den.jeg har aldrig smagt en bedre kage:) og jeg er fynsk:D

Aase  -  2022-05-20 22:12:59
Skal ikke hæve. Jeg kommer en halv tak salt i.

Susanne persen   -  2021-10-14 16:58:13
Total favoritkage - hurtig og nem, til såvel morgen, brunch og kaffegæster 😄

  -  2020-08-03 15:46:28
Fantastisk lækker og nem at tilberede

Queen Hannah  -  2020-06-13 12:45:14
Rigtig god. Tilpas mængde topping :) Tilfreds

Camilla Christensen  -  2020-05-29 16:37:21
Lavede kun halv portion af dejen, og det passede perfekt til en bradepande. Den smagte fantastisk, og som et + puttede jeg et 1/2 brev kagecreme i remoncen. 5 stjerne her fra

Ditte  -  2020-03-25 14:05:23
Der er så meget gær i opskiften at jeg kunne smage det i den færdig kage og et langt stykke tid efter “stak/prikkede” det stadig på tungen (Hvis nogle kender følelse)... Ellers dejlig, så prøver med mindre gær næste gang og håber at hævningen stadig vil funger... (12 pers til en springform str og måske kun 25g gær??)

Tina Hansen  -  2019-12-19 18:25:24
Kommer et brev kage creme pulver i sukkermassen efter det er varmt og rører det rundt inden det på føres på dejen så er den perfekt❤️

Mig  -  2019-04-25 15:32:44
Fantastisk opskrift, hurtig nem og lækker - men dejen er lidt fersk og bør efter min mening tilsættes ½ tsk. salt

Marie-Louise Petersson  -  2018-10-06 16:18:02
Har igen og igen og igen bagt denne skønne brunsviger😋 Familien er VILDE med den..!! Jeg bager halv portion til en lille bradepande, som passer perfekt til 4 personer.

Mi  -  2018-03-28 14:05:57
Den er fantastisk!!! Vi laver den altid. Jeg plejer at lave huller list før med fingrene og så igen med en ske, når sukkeret er helt på:-)

Johnny  -  2018-02-17 15:53:54
Hvordan fanden vil du lave huller, i en dej der er så Lind som den.

Iman 9 år  -  2017-11-28 18:42:22
Den er heeeeeelt vild go jeg lavede den med min mor

  -  2017-11-28 08:29:50
den bedste brunsviger

Christina   -  2017-07-07 23:54:28
Den er fantastisk god. Jeg brugte dog sødmælk istedet for vand. Skal helt sikkert lave den igen.

Joan  -  2017-06-28 16:08:05
Dejlig nem .... slut med at købe brunsviger ;-)) ...ja husk stor bradepande ;-) passer perfekt til 38 X 40 med bagepapir op over kanterne :-))

Katrine  -  2017-05-16 15:45:13
Rigtig fin opskrift :) En dejlig blød og luftig dej. Den hæver MEGET, så pas på sukkermassen ikke løber ud i ovnen. Jeg brugt lidt mere kanel end nævnt og kom også lidt salt i dejen.

Holm  -  2017-04-21 13:05:05
Hvor længe skal det hæve..??🤔

  -  2017-04-11 21:16:48
Hej Sidder og kikker på denne opskrift , Kan det passe at der kun skal bruges 0.5 spsk mælk ???

Ida Guldborg  -  2017-02-23 12:23:52
Simpelthen den bedste brunsviger opskrift jeg nogensinde har prøvet. Jeg synes dog at der var for lidt sukkermasse, så jeg lavede ½ portion ekstra og så passede det. Derudover kom jeg ½ tsk salt i til 6 personer da jeg kunne læse i tidligere kommentarer at det mangler. Sidst men ikke mindst brugte jeg 1 spsk. kanel i stedet for 1 tsk. Den smager virkelig himmelsk og det bliver helt klart en af vores favoritter herhjemme.

Mie  -  2016-12-28 21:15:53
Den er rigtig god og nem. Men synes dejen kunne trænge til en smule salt 😊

Maria   -  2016-12-26 13:11:51
Kan man bruge lys sirup i stedet?

Christina   -  2016-12-03 11:02:21
Prøv at erstatte halvdelen af farin med kanel/sukker blanding (styrke efter smag, men mere kanel end man lige tror). Den bliver endnu lækrere, den skarpe farinsmag afbødes og end skøn fyldig sang fremkommer. Man kan ikke direkte smage kanelen 😛

Øyvind  -  2016-11-20 18:12:37
Skal den i kold eller varm ovn? Fantastisk god kage! Anbefales av en nordmann!

  -  2016-11-16 10:23:24
Idag skal jeg bage den igen,til en masse pensionister,godt med guf,go til dem😄😄😄

Dorthe  -  2016-11-12 09:45:15
Denne opskrift har flere gange været med til at redde dagen, når der kommer uanmeldte gæster eller når jeg har glemt at bage kage til et eller andet. Perfekt kage hver gang. Jeg plejer ofte at dække den til umiddelbart efter den er kommet ud af ovnen og så er den lækker blød og lun, når den serveres efter en times tid.

Weber  -  2016-10-26 09:17:59
Vil lige sige, at den sagtens kan fryses når den er bagt. Pak den ind i bagepapir og put den i en 150 grader ovn i 8 - 12 min. hvis den kommes ind frossen. 5 min optøet.

Weber  -  2016-10-26 09:12:22
Har lavet den mange gange. Den bedste opskrift jeg har prøvet

Mette B   -  2016-10-19 23:22:23
Den bedste opskrift på brunsviger. Og så nem og lave.

Solveig A  -  2016-10-01 00:40:59
Har lavet den nogen gange efterhånden. Den er bedre end bagerens, og alle er vilde med den, og folk bestiller mig faktisk til at lave en til dem ;-) Og så er den let at gå til, jeg er ellers ikke en ørn til det med bagværk, men den her, den spiller bare ;-)

Ena  -  2016-09-03 11:01:29
Er der nogen erfaring med at fryse den ned. Eller hvis jeg laver den dagen før. Bliver den lige så lækker når den lunes igen?

Anna  -  2016-07-22 22:50:14
jeg har sat opskriften til 6 personer, hvilket passer perfekt til en springform! jeg har oveni købet lavet eksta sukkermasse, hvilket er helt utroligt lækkert! denne kage jeg bagte får 5 store stjerner! (og jeg er endda fra fyn :D)

Lissi  -  2016-07-15 13:48:06
Hej. Størrelsen på bradepanden står til 33 x 38 cm til 24 personer, men det samme, hvis man beder om opskriften til kun 12 personer. Hvad er mon korrekt?

Janni79  -  2016-06-13 21:53:22
Fulgte opskrift fra punkt til prikke, dog er min bradepande lidt støre end 33*38 og havde der for lidt mas med at få dejen ud til kanterne, men det lykkedes :) Den smager rigtig godt og er super hurtig og nem - selv om min ikke blev lige så flot som billederne vil jeg kale det en succes :D

Emma   -  2016-06-05 17:42:17
Hvor lang tid skal den hæves

India  -  2016-05-27 16:57:25
Rigtigt lækker og nem at lave - selv min far, som nok er den værste til at bage, kunne få det til at lykkedes. Kan klart anbefale den!

Emilie  -  2016-03-23 19:23:26
Dejen blev noget klæg - den fik ca. 900 g mel, indtil jeg løb tør. Det var lidt en udfordring at få det fordelt i bradepanden, men resultatet var helt perfekt - dog med lidt længere bagetid (ca. 30 minutter).

  -  2016-02-17 10:07:37
Min bradepander er ikke så store, så Jeg valgte at fordele dejen ud på to bageplader med bagepapir, så der er plads rundt om dejen og derved render sukkermassen ikke ud i ovnen. Blev derfor nød ti at vælge varmluftsovn, håber det går an.

Gitte Larsen   -  2016-02-12 19:14:37
Den er simpelthen så lækker.... Dog brugte jeg lys sirup, men mums den skal laves igen.... Jeg brugte en foliebakke på 26*32 til opskriften til 12 personer, og det gjorde intet der var lidt ekstra dej ☺️

Jeanette   -  2016-01-29 16:37:34
Jeg eksperimenter med udstikker og muffins forme. Dejen er fantastisk og arbejde med. Jeg får 40 styk ud af denne portion. Det er så smart til ha med i skole kage. Tak

jesper  -  2016-01-28 14:28:51
den er lidt indviklet når det er et barn der skal lave den fordi der står bare at man skal putte ting i som skal være varmt eller lungent

Bamselise   -  2016-01-17 16:14:01
Rigtig god kage som sønnen osse kan lave😊😊

  -  2015-11-04 15:30:50
Jamen altså... så kan det da ikke være nemmere og sikken duft og smag :-))

Anja M   -  2015-10-10 17:06:45
Bedste Brunsviger ever.. lavet masser af gange...fantastisk

Mattias  -  2015-08-23 21:19:41
Har lavet denne brunsviger mange gange efterhånden så vil lige svare på nogle af spørgsmålene nedenfor. 1)Dejen skal ikke hæve udover den tid det tager at lave snasket, ovenpå. Det er derfor at kagen skal ind i en kold ovn. Den tid det tager om at ovnen bliver varm er en del af hævetiden. 2)Man kan ikke lave dejen dagen før, da det er en gærdej med meget gær i. Så skal man finde en anden opskrift med koldhævet dej. 3)Dejen passer til en bradepande, og skal bare strækkes ud til kanterne. Så passer tykkelsen på dejen. 4) Eneste ting jeg ændrer ift opskriften er at jeg bruger 1 spsk kanel i stedet for en tsk. Så smager snasket af mere.

Freia  -  2015-07-19 13:19:35
Elsker denne her opskrift! Jeg brugte sirup i stedet for sirup, smager også super godt. Ville bare gerne have vidst hvor længe dejen skulle hæve...

  -  2015-06-23 09:42:53
Hej ville bare lige hører om man kan lave dejen dagen før.

Kate K.  -  2015-06-20 13:29:44
Den er bare så gode :) Det bliver en klassiker hjemme hos os.

  -  2015-05-24 20:34:15
Er denne fryseegnet?

mathias  -  2015-05-21 13:55:39
Husk at det er en direkte varm ovn, ikke en kold ovn

A.  -  2015-05-15 14:19:25
Vellykket! :D

A.  -  2015-05-15 13:45:45
Den er i ovnen og her dufter godt! :D

  -  2015-03-15 15:19:27
hvor tyk skal bunden cirka være inden den kommer i ovnen? :-)

kasper  -  2015-03-07 17:57:03
den smager super godt, børnenes favorit

norma  -  2015-03-07 15:50:05
mega nice super cool jeg har bag den til min barnebarns hipster venner and they love it lige til at jacke over mega awesome yeah baby yeah bedre end coke man den får en tier på skalaen og så et hand jo

Camilla Louise   -  2015-02-24 16:18:43
Den er perfekt. Dog brugte jeg kun 25 gr gær og den hævede perfekt op. Droppede sirup i fyld, mangler ikke 😉 perfekt tilberednings tid et kæmpe plus

Helle p  -  2014-11-30 21:55:16
Supernemt og lækker kage. Jeg brugte lidt ,Ree kanel, hvilket bestemt ikke var ringe.

Mor  -  2013-12-31 06:53:47
Sara, bager du i en bradepande af metal eller i et ildfast fad??? Det ildfaste fad er meget længere tid om at blive varmt end en alm. bradepande og det kan være forklaringen på at din brunsviger ikke er bagt.

MDD  -  2013-12-28 18:45:16
Den er så nem, og slår aldrig fejl:) En vinder.

Maria  -  2013-11-22 17:42:07
Kan man bruge bagepulver istedet for gær????

Sara  -  2013-08-03 21:48:27
Det er anden gang jeg prøver at lave den. Men når jeg tag den ud af ovnen så er den stadig ik færdig forstår ik hvad jeg gøre forkert. Men så sætter jeg den igen i ovnen men sukkermassen blever lidt brændt på.

Sara  -  2013-07-27 00:15:11
Jeg sættende den i ovnen i 20 min og den var ikke færdig. Men den er virkelige god.

Sanne  -  2012-07-31 09:28:02
Rigtig god Brundviger. Jeg synes der mangler lidt salt i dejen, så det vil jeg bruge næste gang jeg skal bage denne dejlige Brundviger!

Hanne   -  2012-03-09 10:06:41
... Bedre end bagerens :) .... :)

MetteB  -  2012-02-07 06:45:35
Mine søn på 10 elsker at lave denne - skal kun have hjælp til at hælde sukkermassen ud. Nem, lækker og smager himmelsk ;-)

mariepp  -  2012-01-26 20:54:22
Rigtig lækker og let at lave. Gav den ca 1/2 time på 200 grader i en kold ovn og den blev perfekt:-)

Anne  -  2012-01-21 22:25:31
Super god! Kan kun anbefale den.

Karina Christensen (madrid)  -  2012-01-13 15:22:01
Med alle de gode kommentarer kan det umuligt gaa galt. Har nu ledt efter opskrift paa kagemand paa nettet i lang tid. Vil lave denne i morgen med mine smaa drenge og haaber paa godt resultat. I hoerer fra mig igen....

  -  2011-11-24 16:20:58
dem man køber ved min bager, har ikke nok sukkermasse på, men den her har tilpas meget sukkermasse på!:-) looooove it!

christina schøsler  -  2011-10-21 20:17:27
har bagt denne supet gode kage..brugte solsikke olie i dejen og den smager glimrende.. 100 gram smør = 1 dl olie

Maria  -  2011-07-28 18:03:32
Fantastisk brunsviger! Ekstrem nem at lave... Og så smager den himmelsk. Kan anbefales 100% :-)

Ulla  -  2011-07-24 17:05:27
Mette - dejen skal IKKE hæve, hvilket gør den så hurtig at lave.

Argjend  -  2011-07-22 21:02:24
Det er lidt ærgerligt ikke at have en bedstemor eller evt. mor, der kan finde ud af at lave brunsviger, når man elsker det. Jeg valgte at tage mod til mig og følge denne opskrift. Resultatet blev bedre end forventet! Jeg kan anbefale at tilsætte lidt akacie honning (1-2 spsk.) til sukker-massen. Jeg kan kun sige tak for den dejlige opskrift! MUMS!

Carolina  -  2011-07-08 23:58:18
stort hit, hos min familie:D den tog ikke engang en halv time, men ca. et kvarter:D eeeeelsker deenxD og jeg kan se at jeg ikke er den eneste:D Carolina.

mette  -  2011-06-23 10:34:09
Rigtig lækker kage. Fik stor ros for den. Jeg kunne dog ikke finde noget i opskriften ang. hævetid?

Tillie  -  2011-06-16 16:46:34
fantastisk... ejer af en cafe i england, og skulle lige prøve noget nyt. denne kom i menu'en. kaldet: "The danish grandmother's favorit" Tillie.

Luna  -  2011-05-22 16:50:51
Hold da op en nem og hurtig kage at bage ! Smager så lækkert !

Camilla  -  2011-02-27 22:13:00
Jeg brugte flydende margarine i stedet for at smelte smøret, det blev stadig vildt lækkert! Kanon god og nem opskrift!!

Lajla  -  2011-01-15 15:40:16
Smager dejligt, er nem at lave. En god idé at printet ud og have i institutionernes bagebog:)

Heidi  -  2010-11-17 12:41:32
SUPER god kage.... kanon nem og hurtig. klart børnenes favorit. kun kæmpe ros fra os.

Boingzz  -  2010-09-20 16:28:05
SUPER LÆKKER :P

Den er perfekt!  -  2010-08-25 20:03:28
32 år gammel, og det lykkes mig for første gang at lave en brunsviger! Den er såå perfekt, og vores gæster roste den op til skyerne :0) det er ikke sidste gang vi har lavet den!!

Nadia  -  2010-06-18 15:50:59
200 grader varmluft?

Lisa  -  2010-02-24 15:57:05
Hammer god brunsviger og super let at lave. Kom evt en bageplade i bunden af ovnen med bagepapir til hvis der skulle dryppe sukkermasse ud over. Jeg brugte smør til dejen og undlod sirup (da jeg ingenting havde) og den var stadig super...

Lajla  -  2010-02-21 15:43:55
Enhver institutions drøm om fredagskage.Både kagen og jeg bliver populær:)

rolfus  -  2010-02-15 15:44:26
den smager lidt af roflmao

Tina  -  2010-02-08 16:32:58
Skal så absolut spises mens den er frisk.... men er da også super.

Mie  -  2010-01-26 21:14:04
den er bare super, laver den hver gang der er fødselsdag i familien!

Themaudeus  -  2009-12-28 16:26:02
Super let kage at bage, det er helt ufatteligt.. Og jeg som ellers ikke har nogen fornemmelse for at bage, kunne finde ud af det..

Karina  -  2009-12-22 19:52:23
Den er suveræn og lynende hurtig at lave, rigtig blød dej. Jeg elsker at bage, men brunsviger kan jeg ikke finde ud af, pånær lige denne, den kan ikke gå gal.

Kok cheffen  -  2009-12-18 14:11:31
Super nem ret, hvis afsenderen ellers ville betale for siruppen

Nanna  -  2009-10-29 14:58:02
Helt fantastisk brunsviger! Kan varmt anbefales - også for køkkenidoter som jeg. Rigtig nem at lave og bedst af alt: den kræver ikke husmor-erfaring i et køkken for at lykkedes.

Maja  -  2009-10-21 13:38:41
SUPER !! For første gang kan jeg prale af at ku bage en brunsviger!! TAK -den er så nem -og smager himmelsk godt!

Jannie  -  2009-10-09 21:06:12
Kan kagen laves i dagen i forvejen??

Chell  -  2009-09-03 16:22:29
Utrolig god kage. Lavede den da min mor kom som elsker brunsviger. Den var bare et hit.. Brugte dog kun 50g gær. Det hævede den fint af..

Anna  -  2009-06-19 17:34:02
Super god og nem, prøv med 450 g mel istedet for 500. det gør den lige det mere svampet

tanja  -  2009-06-09 18:47:14
super god og meget hurtig at lave....måske lidt unødvendig med så meget sukker i dejen når der skal et halvt kilo ovenpå også....

Anne  -  2009-06-02 11:41:56
100 gr. gær må da være en fejl, mon ikke en pakke er rigeligt?

jeppe H  -  2009-04-16 20:15:07
FANTASTISK kage men dog mere mel end der står

Karina  -  2009-04-15 11:15:43
Den letteste og bedste brunsviger jeg har lavet!!! Den er også godkendt af mand og søn.... det siger ikke så lidt!!!

Marie  -  2009-04-12 19:13:56
Super lækker og meget nem brunsviger! Første, men bestemt ikke sidste gang, jeg bager brunsviger :-)

Kathrine  -  2009-03-01 20:45:33
Den er god, men ikke fantastisk. Vinder dog på den er hurtig og nem at lave.

henriette pedersen  -  2009-02-06 16:23:39
har ikke bagt i mange år men glæder mig til at prøve den... den kan kun være bedre end bagerens...

  -  2009-01-13 16:06:38
Tip : hvis man ikke har noget sirup, kan man blande vand med sukker. det giver et godt resultat.

corine  -  2008-12-17 21:31:49
glæder mig over opskriften; da jeg pigerne har mælk- og æg allergi og broren ønsker brunsviger til fødselsdagen; har mod på det, efter at have læst kommentarer

Liv  -  2008-10-29 16:26:28
Den er virkelig god og kan varmt anbefales!

Connie  -  2008-10-10 19:32:30
fantastisk kage.. nem at lave, og børnene elsker den

Joadoor  -  2008-09-19 10:17:13
Hold da op!!!! Jeg KAN normalt ike bage, men lovede den lille familie en hjemmebagt brunsviger. Den er fantastisk, og selv JEG kunne bage den. Det er Fredag, og selvfølgelig skal vi ha brunsviger på 30 min. Fantastisk. Hvor svært kan det være:-)

karoline  -  2008-05-30 14:12:19
Den lyder rigtig god, og pga. disse gode anbefalinger skal jeg til at lave den nu d: smutter ned i netto efter sirup ;)

Heidi  -  2008-05-05 09:40:19
Super brunsviger, selv bageren var imponeret, bager den igen idag til børnefødselsdag.

julie  -  2008-03-19 18:27:41
det må jeg sige.. det er bare den bedste brunsvige. jeg plejer normalt ikke unne bare sådan en kage.. men den er lykkes hver gang :-)

Sissel Skov-Blendvig  -  2008-02-17 12:52:33
MHHHH!!! Til mors 50 års føz'daq er den bare den bedste..xD Hun blev seriøst overrasket

  -  2008-02-14 07:59:11
den er fantastisk!

Lisa  -  2008-02-03 10:13:17
Rigtig god - har lavet den mange gange.

  -  2008-01-24 21:46:36
Alletiders kage - kan dog sagtens klare en god tsk kanel mere i remoncen. Og den tager kegler til fødselsdage pyntet med slik i alle farver.SH

thingholm  -  2007-10-14 16:49:40
selv min mor kunne lide den....

Karen  -  2007-10-12 12:13:08
Elsker denne kage. Nu sørger jeg for altid at have brun farin og sirup i huset, så den kan laves, hvis der pludselig kommer gæster. Meget populær til fødselsdag, pyntet med slik. Et tip - i stedet for at afkøle smeltet margarine, kan flydende margarine nemt anvendes og derved bliver den endnu hurtigere at lave. Halveres portionen passer til et ildfast fad ca. 35x25 cm, hvis man ikke er så mange.

Jette  -  2007-10-09 16:19:29
Fantastisk let at lave, og så let og lækker, at man bare ikke kan få nok !!! UHMMM....

Helene  -  2007-09-04 14:00:05
Nøj den er lækker!

jeanette  -  2007-06-06 20:05:34
den er lækker - får kun ros for den

Jenny  -  2007-04-25 16:19:50
Den er bare rigtig god...Familien synes den er bedre end den man får ved bageren. :-) Men den skal dog bage lidt længere end anført...måske er vores ovn langsom, ved det ikke.

Tina  -  2007-03-14 13:36:47
Super god, hurtig og nem. Klar succes!

Ulla  -  2005-01-01 01:01:01
Denne brunsviger er klart blevet familiens favorit. Der er meget af den, den er super nem, er klar til at spise inden for 3 kvarter og så smager den himmelsk. Skulle der mod forventning være en rest tilbage, kan den sagtens fryses ned og senere lunes i mikroen.