Kommentare til Turbo boller (nem og hurtigt at lave)

se opskriften her

  -  2020-11-05 18:07:48
Kan man også bruge smør i stedet for margarine

Per  -  2019-05-22 11:01:14
Det er vigtigt at mælk/margarine er omkring 37 grader c. da gærcellerne ellers vil dø og bollerne ikke vil hæve

Melissa  -  2018-07-25 10:16:55
Smager skønt, laver dem ofte i weekenden :)

Brian   -  2017-08-31 20:03:18
Jeg bagte bollerne til aften kaffen , og havde glædet mig sådan , jeg forstår så heller ikke når man bruger 50 g gær og de så ikke har hævdet en prut :( har fulgt opskriften ellers men måtte så gætte mig frem til 200 grader og køre den på alm som jeg næsten altid plejer at gøre når jeg bager :( syntes ikke om denne her opskrift ! Dov smagte bollerne 👌🏻

lso  -  2017-06-17 12:01:22
Supergode. Nogen gange laver jeg med mindre gær, hvis jeg har tiden til at lade dem hæve i flere timer. Jeg bruger lidt mindre smør. Dem, der skriver, at de er tørrer, må ikke kunne bage :-D

Helke  -  2017-05-20 09:27:59
Super hurtige og dejlige boller 😀

Merete  -  2017-04-27 13:01:17
Hurra fandt den igen. De er nemme og hurtige smager godt.

Momsemor   -  2017-01-24 21:26:32
Jeg har i dag lavet disse boller, som blev super lækre, luftige. Og smagte fantastisk. Jeg brugte ca. 50g.mere mel end opskriften lød på. Ellers fulgte jeg den... Delte den i 2 lige store dele. Kom rosiner i den ene halvdel og chokolade knapper i den anden halvdel. Denne opskrift er så nem at gå til. At det ikke er sidste gang de boller bliver lavet her i huset. Takker for en lækker opskrift.

Tommy  -  2016-08-14 11:45:50
Har prøvet at bage "Turbo boller" her til morgen. Brugte mel m.m. i mængderne fra opskriften. Dejen blev lidt klæbrig, men jeg satte bollerne med 2 skeer dyppet i vand, så behøver man heller ikke at pensle dem. Bagte dem ca. 13 min. i ovnen med varmluft og vandbad i bunden og de blev super gode. Mere mel giver bare tungere boller:-)

Jette   -  2016-02-26 09:59:43
Jo man kan bruge hvad som helst,, man skal bare huske man skal komme mere mel i da gulerodsaft er deri

Mette  -  2016-02-13 21:23:50
Super opskrift, både som den er og som sundere variant med mindre margarine og med lidt fuldkornsmel, diverse kerner og gulerod i. Lækkert at det går hurtigt med friskbagte boller.

Danielle  -  2015-07-02 23:21:38
Disse boller er virkelig gode. Det tager under en time at få boller på bordet og så kan de snildt varieres til f.eks. pølsehorn, flutes eller grovboller med få ændringer. De smager også lige så godt efter, at de har været frosset. Topkarakter herfra.

Mette  -  2015-06-04 23:22:02
Vildt gode, erstattede dig 150 g af melet med grahamsmel og puttede rosiner i dejen. Og penslede bollerne med æg 😊👍🏼

Anonym  -  2015-03-06 15:59:53
Der er for meget gær i, men ellers er det en glimrende opskrift. Virker fint med kun det 2/3 af gæret

Banane  -  2015-02-16 20:19:50
Har bagt boller mange mange gange. De her var ekstrem tørre og kedelige!

Astrid   -  2015-02-15 20:23:59
De er luftige og ikke tørre, det gør dem gode, jeg pinslede dem med lidt æg og så skindte de bare, så det anbefaler jeg

Anne-Mette  -  2014-07-26 17:47:42
Virkeligt fine! Brugte lidt groft mel i dejen og skar lidt ned på smørret. De blev stadig rigtigt fine - og var lynhurtigt færdige. :)

Sonia  -  2014-06-27 22:47:13
Kan man komme revne gulerøder i?

jette  -  2014-02-24 12:18:55
Det er en kanon opskrift da den er god til pølsehorn 20 minutter og kanel snegle ca 20 minutter men der bliver rigtige gode og luftige

Peter   -  2014-02-13 21:03:00
Gode boller men mængden af mel er da helt hen i vejret, der stod 1100 gram i opskriften og endte med ca 1600 gram.

cat  -  2014-01-27 14:04:15
Mængden af mel passer på ingen måder. Ellers var de ok.

Frost  -  2013-12-25 10:06:36
God og nem opskrift. Jeg deler nogle gange dejen i to og putter chokoladestykker i den ene halvdel, så vi også får de lækreste chokoladeboller. Dejen kan i øvrigt også bruges til pølsehorn. Jeg plejer at erstatte den smeltede margarine med 6 spsk olie.

  -  2013-11-07 14:50:11
Det er en god op skrift

  -  2013-10-17 14:21:17
De smager super godt og er nemme at lave. Jeg ændrede lidt i opskriften, og brugte skummetmælk i stedet for sødmælk og kun halvt så meget smør og resten var olie. Det giver også et super godt resultat.

Aneth  -  2013-09-28 10:44:19
Super gode og super nemme boller!!!! Jeg brugte dog 600-650 g mel. Men fulgte ellers opskriften... Skønt med nem morgenhygge :)

  -  2013-09-06 10:04:24
Jeg erstattede 200g hvedemel med: 50g fuldkornsmel, 50g havregryn og 100g grahamsmel. Også er de lige i øjet :-) de fik 20 min ved 185gr

hugo  -  2013-08-19 08:47:57
Hmm minder rigtig meget om en kopi af en anden opskrift på boller herpå

Hugo  -  2013-06-05 12:36:00
Laver kun de her boller :) og nogle gange med chokolade til de små :)

Kirstine  -  2013-04-09 10:08:10
Hvis man syntes bollerne bliver hurtigt tørre, har jeg et godt tip: jeg anbefaler at man udelader ægget i opskriften og i stedet for tilsætter ca. 1 dl yogurt naturel eller a-38. Så bliver bollerne ikke tørre så hurtigt og er faktisk lækre selv et par dage efter de er bagt :) ellers en lækker opskrift til de morgener hvor man har glemt at bage brød til weekenden eller bare ikke lige har haft tid :)

  -  2013-03-25 21:17:09
husk bollerne ikke hæver hvis mælken er for varm, så dræbes gærcellerne og man står med mega hårde boller! prøver igen.....

  -  2012-11-03 07:26:25
Super lækre med kardemomme i

Pernille  -  2012-10-29 18:20:21
29/10-12 Hmm, det gik helt galt her.. Brugte mere mel end skrevet, ellers klistrede de. Og de var slet ikke færdigbagt da jeg tog dem ud. Direkte i skraldespanden :( Jeg må have gjort noget forkert!

Sp  -  2012-10-23 14:54:39
Kan du fryses?

Camilla-pigen  -  2012-10-11 15:46:54
Den her opskrift er super god! Selv jeg kan finde ud af at lave den... ALENE! Og jeg er altså kun 16! Smager super, selvom jeg ikke har smagt dem endnu - de er nemlig i gang med at blive bagt i ovnen. Nam nam

  -  2012-08-14 14:50:58
jeg har bagt maange boller til min datter på knap 3. og de her er de eneste, hvor tallerknen er helt tom :) også fra min side af ;) anbefales !

Fru Grigo  -  2012-06-19 10:09:13
Jeg erstatter ca 1/3 af hvedemelet med rugmel og havregryn (eller hvad der ellers er på lager). Så bliver de dejligt grove. Dejen fungerer også fint til pølsehorn :)

17062012  -  2012-06-17 14:57:45
de dufter godt, men det var også det, de var rå og ville ikke hæve:-(

mig  -  2012-06-08 10:20:42
cc 200 grader i alm ovn, kat

Katrine  -  2012-05-14 16:43:36
Vi har bagt disse boller to gange, de er super lækre. Vi benytter tørgær uden problemer. De er lækre med kerne i eller sukker på toppen.

sophia   -  2012-05-06 11:18:06
lidt af et pres og lægge på skuldrene, hvis dem jeg laver ikke bliver gode

Rikke ;)  -  2012-04-21 10:46:49
Bagte denne opskrift som franskbrød - kanon opskrift ;)

Sara  -  2012-04-09 10:35:33
Super nemme, hurtige og lækre!

  -  2012-04-05 16:09:53
Dejligt lette og hurtige at lave, og så kan man let selv spice dem op nogle kerner, nødder, etc. :)

Mig  -  2012-03-09 17:38:49
Dårlige boller. Smager af gær. I aner ikke hvad der smager godt! Boller skal have tid og kærlighed, kan ikke laves hurtige!!! FØJ!!!!

Anne Sophie  -  2012-01-22 18:10:16
Super god opskrift! Rigtig nem og hurtig. Jeg tilføjer ca. 250 gram rosiner - Så er den super god og lidt mere spændende :)

vicki  -  2012-01-11 17:30:45
kan man kommer Rosiner i ??

Karina  -  2011-11-24 19:30:28
Syntes også det er super boller. Jeg kan godt lide store boller, så jeg fik 15 store ud af en dobbelt potion. Men super nemme og dejlig luftlig boller. Super!

Fru A  -  2011-11-22 10:25:22
22/11-11 :0) Jeg synes bollerne er super gode. Det er en fin hurtig udgave, som vi laver tit når det skal gå rigtigt hurigt f.eks. om morgenen. Der er stor forskel på hvedemel. Noget mel er mere tørt end andet og noget klistrer bare meget mere end andet mel, hvorfor man fristes til at komme meget mel i, hvilket kan gøre bollerne tørre. det er en god idé at lade dejen være fugtig, drysse lidt mel på dej og hænder og så samle den hurtigt. Årsagen til at man nogen beskriver at de kan lugte gær skyldes at de skal hæve i så kort tid hvorfor mængden af gær er dobbelt op af almindelige boller/brød. Hvis man vil undgå det skal man altså bruge halvt så meget gær og lade dem hæve 1/2 time hvorefter de skal formes og efterhæve yderligere 20-30 min, indesn de bages. Men så er det jo bare almindelige boller og ikke lynhurtige boller. De to ting hænger sammen. Man kan sagtens nøjes med 1 spiseske sukker, letmælk og kun 1 spiseske flydende Becel eller lign. Så får man en mere fedtfattig udgave, men stadig hurtige lækre boller. Jeg bruger 1 teske salt til denne opskrift og gemmer en lille smule af ægget som jeg blander med lidt mælk og bruger til at pensle med. Jeg bager meget og er glad for at min datter på 12 nu også er blevet glad for at bage. Hun skal igang med at lave bollerne og jeg glæder mig til at spise dem.:0) Håber I kan bruge disse forklaringer og råd.

Morten  -  2011-10-30 11:17:03
De var gode. Blev dog nød til at bruge mere mel end angivet, og give dem to minutter mere, men ellers god opskrift!

Mathilde & Ménel  -  2011-10-10 16:14:07
Vi er veninder og bager næsten de her bolle hver mandag... i dag har vi valgt at putte chokolade stykker i.. Muuums siger vi bare :-)

  -  2011-09-25 08:42:28
det bliver sådan nogle klatter...? er det meningen?

mig  -  2011-08-10 11:07:46
Synes ikke at den er god, mine boller lugter nu af gær

Michael  -  2011-08-06 11:12:06
Jeg har fulgte den oprindelige opskrift, der skulle mere mel i, det var umuligt at lave 18 boller, medmindre det er mig som har gjort noget 100% forkert. Det skulle jeg bare ikke mene da jeg fulgte den slavisk.

  -  2011-06-17 15:40:56
'super gode boller, manden elsker dem! :)

Anne  -  2011-06-10 11:58:20
Må tilslutte mig koret af dem som roser bollerne, de er super gode! Og nøj hvor er de nemme! Kun ++++++ herfra!

Camilla  -  2011-05-05 00:44:52
Den er super god.. jeg plejer så at bruge flydende becel i stedet for margarine.. det er også super godt men så skal der ikke bruges knap så meget. men den er super nem og ungerne syntes den er nem,,...

Anna  -  2011-04-09 14:26:10
Rigtig gode og nemme boller!! Jeg tilsatte nogle knækkede hvedekerne og lidt solsikkefrø. De blev super lækre. Og som så mange andre har skrevet, så smager de rigtg godt med noget kardemomme i.

Maja hende der elsker dine boller  -  2011-02-17 15:03:23
hold da helt op den første gang ma laver de her boller(man tjekkede lige alle kommentare først og ifølge mange er de super også mig)

Signe  -  2011-01-07 18:25:47
de smager rigtig godt, men jeg skulle dog putte ca 100g mere mel i dejejn, for at den ikke var "fedtet"

mig  -  2010-10-13 11:57:46
Super! den er rigtig god :)

Conni  -  2010-10-04 13:31:22
Fantastisk opskrift på rigtig gode og lette samt hurtige boller. Jeg har medfornøjelse brugt opskriften i snart tre år. Og jeg blive aldrig træt af den! (det gør min familie og mine venner heller ikke) Tak for en fantastisk opskrift!

Christina  -  2010-08-22 12:58:28
Gode boller.. men der skal altså mere mel i.. 7-800 gram er mere passende og så synes jeg også de skulle bage længere end 12 mins ihvertfald i min ovn jeg gav dem 18.20 min tilsatte også en smule kardemomme i dejen og bollerne er rigtig gode og nemme at lave :)

Silvia  -  2010-08-18 17:36:49
MEGA GOD OPSKRIFT ;D

  -  2010-06-03 16:58:36
Disse boller ER gode, men ikke FANTASTISKE. De er hurtige at lave, hæver hurtigt og skal bage e 12-14 min. afhængig af ovn. Jeg brugte letmælk i stedet for sød, så er de knap så fede, og brugte lidt mindre margarine/smør og kun en spsk. sukker. Mel målte jeg ikke af. MEN DET GAV TIL 18 BOLLER á 55 GRAM. Penslede også med mælk. DE ER DEJLIG LUFTIGE OG LIDT SPRØDE PÅ YDERSIDEN.

  -  2010-05-25 00:09:10
Tusind tak for en super god opskrift :D

Rie.  -  2010-05-12 13:10:45
DE BOLLER ER UBESKRIVLIGE FANTASTISKE! Har lige bagt dem, og jeg er ved at dø af nydelse! :-) Jeg fulgte opskriften præcist (næsten), jeg puttede dog lidt ekstra mel i, smurte dem med æg inden de fik en tur i ovnen, som varede 19 min, og jeg lod dem hæve på gulvvarmen i 20 min. :) MEN IGEN DE ER FANTASTISKE, LYT IKKE PÅ DEM SOM SIGER DE ER DÅRLIGE! DET HER ER ET MESTERVÆRK! :)

  -  2010-05-08 12:03:43
Jeg havde ikke nok dej til 18 boller, men 14 små boller.. :( De her boller er ikke noget at råbe hurra for, men helt almindelige boller.. Dog er der lidt for meget gær i synes jeg!!

Me :)  -  2010-04-15 11:51:59
Kan man godt putte 200g. grahamsmel i, og 350g. hvedemel i ???

Tanja  -  2010-03-30 13:56:41
UTROLIG lækre luftige og hurtige boller !! :) Klart hver at prøve!.. mine er overhovedet ikke små og hårde. det er store dejlige, og luftige! (: Rigtig god opskrift§! :) 10 fra os :)

plet  -  2010-03-10 11:19:17
Meget nemme og hurtige boller og smager fantastisk godt. De kan nemt opvarmes dagen efter uden de bliver tørre og de kan sagtens fryses.

  -  2010-02-06 15:07:51
namnam lækre boller! jeg læste mig lige gennem kommentarerne ;) hvis de bliver hårde og små så kan det være fordi de ikke har hævet længe nok, eller for køligt mens de stod til hævning, eller fordi fedtstoffet er kommet i for tidligt. Gær er en levende organisme som skal have mel og sukker at leve af for at dejen hæver. hvis fedtstoffet kommer i for tidligt kapsler det gæren inde så det ikke kan få næring nok, og så hæver dejen ikke og bollerne bliver små og hårde. jeg putter altid fedtstoffet i til aller sidst.

Casse  -  2010-01-31 08:35:52
Jeg lavede portionen til 36 stk. Dertil skulle der 1100 g mel i..... Men det endte med, at jeg måtte komme et kilo mere i, bare for at det kom til at ligne dej!!!

Lise-Lotte  -  2010-01-05 14:06:38
super lækre boller :} & så smager de rigtig godt . smager ekstra godt i sne vejr & med en varm kop cacao ;p

Anna :P  -  2009-12-20 08:22:13
Jeg syntes de smager super.. men måske skulle man skære lidt ned for magarinen .. så bliver de ikke så bløde.

00  -  2009-11-03 15:32:26
De smager helt fint! første ting jeg nogensinde har bagt og gik da helt okay... men er der nogen der ved hvordan man gør boller runde? de er jo helt umulige at forme i hånden

Charlotte  -  2009-07-30 17:21:14
Lækre hurtige og nemme boller, de er et hit. Og dejlig nem dej at arbejde med, uden for meget klister :)

Britta Wittenkamp  -  2009-06-27 10:09:18
Super god opskrft. nem at arbejde med. Jeg havde dsv ikke mælk hjemme, så jeg prøvede med vand. Det kan bruges, der skal bare lige ca. 80 gram mel mere i. super lækker ;-)

Sara  -  2009-05-28 20:05:33
Rigtig gode boller, og super lette at lave. :-) Jeg lavede dem med speltmel og det smagte også super lækkert! Tak for en god opskrift til turbo-boller !

mig<3  -  2009-04-30 13:11:56
de er super lækkere og smager himmelsk deler opskriften ud til alle dem jeg kender det er et 10 tal her fra

Andersen  -  2009-02-21 16:43:28
Syntes ikke jeg kan læse at der skulle mere mel i, har lavet bollerne efter denne opskrift 2 gange nu, og begge gange måtte tilføje tæt på det dobbelte antal gram mel, tjaa måske bare mig som er en spade i et køkken.

lobba  -  2009-02-19 10:06:57
Nu har jeg bagt disse boller to gange. Første gang blev de helt vildt ringe og ville ikke hæve, så de endte som små kanonkugler. Her anden gang er de helt perfekte, flotte og store. Hvad gik der galt først gang: jeg brugte tørgær. Det skal man ikke! Det kan slet ikke nå at hæve op. Jeg æltede dem heller ikke længe nok. Denne gang æltede jeg dem 5 min og dejen blev helt smidig og god. Første gang var den tung og klæg. Og så satte jeg pladen på gulvvarmen på badeværelsesgulvet, mens de hævede, og det virkede. Så frisk gær, masser af æltning og gulvvarme kan anbefales :)

Daniel  -  2009-01-26 11:55:04
Hvis man gør som der står i opskriften, altså tænder ovnen med det samme, så kommer den til at stå at køre på 185 i mindst 15 min. Jeg anbefaler at man tidligst tænder ovnen når man sætter dem til hævning.

d 15-1-09  -  2009-01-16 15:22:02
meget nemme og hurtige at lave, helt sikker nogen jeg vil lave igen, syntes dog de er lidt kedelige.

  -  2009-01-07 03:07:17
god opskrift-smager godt.Jeg kan foreslå alle der er nybegyndere og kan lide deres boller/brød luftigt at bruge håndmixeren så længe det er muligt(dejen bliver jo sejere/tykkere efterhånden som melet kommer i:med mixer er man sikker på luftige/franskbrød boller.har man en af de "ægte"køkkenmaskiner er det selvfølgelig at foretrække,men da de er dyre har ikke alle det og en håndmixer giver lige så god resultat.

  -  2009-01-07 02:49:05
almindelige og lidt kedelige.men meget lette at lave og også hurtige

christina  -  2008-12-28 15:54:37
super gode boller (: kan anbefales, har aldrig smagt så gode boller :D

Claus  -  2008-12-03 10:59:36
Hold k... de smager godt, og de er saftsusme nemme at lave :-) Tak for en god og nem opskrift. Og til dem der synes de lugter af gær, og bliver hårde kan jeg kun sige....prøv igen, for i har ikke gjort det rigtigt....hehe ;-D

rie  -  2008-11-14 13:26:48
Rigtig lækre og hurtige, jeg bruger 25 g gær og lader dem hæve ½ time og de er stadig super.

Maryam   -  2008-10-27 18:56:04
uha de er god.. men jeg måske glemt at give dem nok tid til at hæv, ellers Yumie

Miig :)  -  2008-10-08 20:26:05
ja ! De er nemme og hurtige ... De smager godt til aftenkaffen eller til en tur i skoven. :) SUPER GOD OPSKRIFT

  -  2008-08-22 09:22:33
God opskrift.. Men jeg bagte dem 20 min i ovnen før de var klar..

Det perfecte bagere i verden. (;  -  2008-08-12 14:39:43
Altså selvom vi ALDRIG har lavet denne fantastiske opskrift før, altså når jeg siger ALDRIG så mener jeg seriøst, altså virkelig ALDRIG_! DE ER SÅ GODE, JEG BAGER DEM HVERDAG, ELLER DET VIL JEG I HVERFALD GERNE. DET BLIVER NU IKKE TIL HVERDAG , MEN NÆSTEN. ALTSÅ SELVOM JEG ALDRIG HAR SMAGT DEM FØR, ER DER NOGET DER SIGER MIG INDE I MIT HOVED ALTSÅ, DE HER BOLLER ER BARE SUPER-DUPER. ALTSÅ JEG MENER DET ALTSÅ. NÅR Tak, FOR I AFTEN, OG HELD OG LYKKE, TIL JER SMÅ TYKSAKKE.<3 EJ, DET ER BARE GAS. TAK TUSIND TAK. FRA OS. BAGERENE SOM ER SÅ GODE.

lotte  -  2008-08-11 14:40:17
disse boller er fantastiske men jeg får mer en 18 boller af en potion :P

Line  -  2008-08-04 13:16:39
Min bror og mig har lige bagt dem, de er okay, men smager for meget af salt. Det kan selvfølgelig være at vi har puttet for meget i, så næste gang skal der kun halvt så meget salt i.

Nanna  -  2008-07-02 17:50:15
denne opskrift er virkelig nem mig og min lillebror har lavet den tons vis af gange og den smager virkelig godt. Min lillebror fandt på navnet (lynet).

karinus  -  2008-06-25 10:28:51
Ja jeg bliver nødt til at tilslutte mig koret som roser disse boller. De smager dejligt og er nemme at lave. Jeg fik 24 stk ud af dejen. Dejen er nem at arbejde med. Topkarakter herfa.

Louise  -  2008-05-24 13:47:57
24/5-08 Rigtig nemme og hurtige. Har lige smagt dem og synes de er gode. Puttede kardemomme i mine, og det fungerer godt. Både mængden af mel og bagetid fungerede fint for mig. Brugte max 600 g mel og bagte præcis 12 min.

Elvira  -  2008-05-22 17:10:30
Hej jeg har lavet dem før, men synes at de lugter lige lovlig meget af gær? jeg har ingen idé om hvad man gør ved det? Mange tak :) ps. de ser forresten flotte ud i blå xD

den søde  -  2008-04-21 15:54:11
Man skulle ikke tro at sådan en enkel opskrift kunne give sådan en dejlig smag. De er utrolige!

Louise Gregersen  -  2008-04-11 09:33:33
øvvvv mine boller blev ik gode. dejen hævede ikke og det blev bollemursten :(

stine  -  2008-04-06 09:22:40
super gode og nemme boller.. jeg tilsatte 2 fintrevne store gulerødder og en håndfuld solsikkekerner og det blev rigtig godt

cecilie.  -  2008-04-01 13:32:49
Rigtig gode boller, men er godt træt af at når man skal lave boller, står der altid at der bliver så og så mange, men stort set aldrig passer det jeg skule bruge de her boller til en fødselsdag. men kunne kun få 12 boller ud af dejen. rigtig irriterende!! men ellers lækre boller.

Liv  -  2008-03-30 16:12:17
KANON gode boller, bager dem helt sikkert igen, min mor og hendes kæreste er også helt vilde med dem;)

Sandra  -  2008-03-13 14:57:42
Dejlig opskrift, rigtig nem og hurtig at lave og så kommer der nogle meget lækre boller ud af det!! genialt for en som mig der elsker bagværk men hader at lave det =)

  -  2008-03-10 12:08:14
det er en kanon opskrift. jeg bruger den også som bund til brunsviger og kanelsnegle.. super gode!!

Linda  -  2008-03-09 15:02:33
Rigtigt med mere mel men gode er de puttede kardemomme og revet æble i uhmmm

Eva  -  2008-02-21 13:14:28
Super lækre boller. Vi bagte 2x18 stk. 2 dage i træk ifm. børnefødselsdag for hhv. familie og venner med forældre. Vi brugte lidt over halvanden pakke gær til 2 portioner. I stedet for 6 dl mælk brugte vi 4 dl mælk og 2 dl yoghurt naturel. Derudover tilføjede ½ tsk kardemomme og brugte i alt 1200 g mel. Bollerne var et totalt hit ved både børn og voksne. Flere familiemedlemmer har bedt om en kopi af opskriften. Dejligt at kunne vække glæde med så nemme boller.

Mig  -  2008-02-03 16:02:50
Nu er jeg så blevet 16 (var 12-13 år da jeg satte opskriften ind), og jeg laver stadig mine boller efter denne opskrift. Dog bare jeg ikke nær så meget, som jeg gjorde før i tiden (arbejder nemlig i en bager), men har stadig aldrig prøvet en opskrift som denne. Kan ikke engang huske hvor jeg fandt den henne. Tror jeg fandt den blandt min mors gamle madopskrifter. Men er glad for jeres kommentare, og håber I fortsat er glade for opskriften (-:

jeppe  -  2008-01-19 18:54:33
de er godt nok lækre!!! men bagetiden passede ikke, og jeg skulle bruge lidt mere mel end der stod.

sonja  -  2007-12-23 11:28:00
De er så gode min børn vare vild med dem en ren 10

bente og helene  -  2007-12-23 09:26:48
de er smadre gode især til hygge hvor man kan sidde og se en dvd

Mads  -  2007-12-18 07:45:14
Superb boller de beste jeg har smagt. 18-12-07

bente og helene  -  2007-12-17 09:31:37
de er super gode. de smager helt vildt godt8D

LouiseN  -  2007-11-24 23:07:29
Skide gode boller og nemme at lave :-)

Nancy  -  2007-10-31 20:11:30
de boller er hammer gode jeg har ikke fået så gode boller før

ahensa  -  2007-10-31 15:39:48
hvorfor et det 550 g mel

Christian  -  2007-10-31 13:46:33
Det er rigtigt man skal bruge en del mere mel ind der står i opskriften

Christian  -  2007-10-31 13:45:26
MUMS!!!!! De er da' bare gode!

julie23  -  2007-10-31 11:58:33
Jeg måtte bruge næsten det dobbelte i mel, men ellers var de rigtig gode og lette at lave. Brugte desuden

Christian  -  2007-10-31 11:24:42
Margarine og æg? .. Men ellers en mega nem opskrift

Malthe-Aske-Farmor  -  2007-09-26 17:13:52
Nu har vi ikke smagt dem (endnu) men de lyder da enormt gode. Håber at de smager som forventet :)

Stephan og Sophia  -  2007-09-22 23:54:47
De er total lækre, nam nam !!! - Det er heldigt at vi har gemt dem, for ellers spiser vores forældre dem bare :)

Irene  -  2007-09-09 10:41:42
09/09-07 Super opskrift. Den har lige sparet mig for et par timers bagning, til min søns fødselsdag og de er super gode, vi vil helt klart bage dem igen og igen. Tak for opskriften

Bente  -  2007-09-06 15:26:58
Jeg er ikke imponeret, dejen er klistret, bollerne skal være længere i ovnen, der er for meget gær i. I går alle glip af mange gode smagsoplevelser, hvis I mener, denne opskrift er super, I bør stille højere krav...

Rikke og Pernille  -  2007-09-03 05:23:18
De smager af boller og lugter af gær, vi kunne ikke genkende ovenstående ros fra andre, men måske vi har lavet dem forkert.. snøft.

  -  2007-08-15 12:26:58
god og let at lav

Christian  -  2007-07-30 17:03:36
Super dejlige boller mums hvor de smager godt!

Maria  -  2007-07-13 13:01:29
Jeg syndes de er super gode jeg er selv 12 år og har lige bagt dem

Ida  -  2007-06-30 17:22:08
super gode...mums

JannePaaby 6.6.07  -  2007-06-06 17:17:37
God opskrift, nem og hurtig at lave, gæsterne var vilde med dem og spiste dem alle sammen, men personlig synes jeg at de var lidt tørre selv om de blev lavet kun en time før gæsterne kom. kan man gøre noget ved det???

Lars  -  2007-05-27 14:31:34
Gode boller, nemmer smager super

Nisey  -  2007-05-10 19:31:17
Alt for gode boller ;) De bliver simpelthen spist alt for hurtigt... men så er det heldigt at de er lettere og bedre end færdigblandede Quickboller ;)

charlotte  -  2007-04-28 08:38:10
super gode boller hurtig og meget ment at lave.

Monica  -  2007-04-24 21:14:20
De her boller skal bare prøves! De er bare super gode :-)

Mette  -  2007-04-21 16:45:03
Efter at have prøvet dem er det blevet min ynglingsopskrift på hurtige boller.

Huy  -  2007-04-06 21:20:51
jeg har ek rigtig smagt dem endnu men du er super gode :b de bedste boller jeg nogensinde har spist. selvom jeg ek har smagt dem endnu :D?

Tøffelhelten  -  2007-04-04 12:05:40
04.04.07 - De smager bare supergodt. Min kone kan ikke bage, men med dem her er lykkedes (har jeg fået lov til at skrive) og hele børneflokken (4, 8 og 10 år) var med - også gode til pølsehorn! Et stort 10-tal herfra

nielsen.cl  -  2007-03-23 12:39:47
p.s det er idag den 23/3-07

nielsen.cl  -  2007-03-23 12:33:56
rigtig gode boller, plejer aldrig rigtig at kunne få bolledejen til at lykkes, men de her virkede første gang.

Lotte  -  2007-03-10 15:41:36
Nemme, nemme, nemme!

Sine  -  2007-03-10 09:57:59
Det smag rigtigt godt, og er meget nem og hurtigt at lave!

pippiline  -  2007-02-02 15:46:21
Rigtig gode og hurtige boller. Synes dog de er lidt tunge i bunden.

Marianne Østergård  -  2005-01-01 01:01:01
Super god opskrift, den er faktisk så nem at lave, som du skriver. Mange tak for din indsats. Er glad for at. -Bare husk at pensle dem alle sammen! - Jeg giver den 10 point.

Mig  -  2005-01-01 01:01:01
Ja, selvfølgelig kan de fryses. Hvis I vil, kan I så ikke skrive dato, når I skriver en kommentar? Det kunne være dejligt (:

Sandrs  -  2005-01-01 01:01:01
Di er bare nemme og dejlige!!!

Lena  -  2005-01-01 01:01:01
De smager rigtig godt

dorte  -  2005-01-01 01:01:01
de smager lidt godt

  -  2005-01-01 01:01:01
kan de fryses

sarah  -  2005-01-01 01:01:01
mmmmmmmmmm de er goa

Line  -  2005-01-01 01:01:01
dejlig opskrift, nem at arbejde med. Nem lige at mikse sammen. takker. *S*

sille  -  2005-01-01 01:01:01
jeg tilsætter kun den halve gær, den skal bare hæve lidt længere........... det kan man gøre hvis man har god tid : )

Amanda  -  2005-01-01 01:01:01
1000 tak, for den fantastiske smagsoplevelse!!! De er helt fantastiske! -Men næste gang de skal bages, vil jeg prøve, med en smule vanillie :) 10 fra mig!

Camilla  -  2005-01-01 01:01:01
Lyder som en go opskrift¨... Må hellere se at få afprøvet den :D

ida  -  2005-01-01 01:01:01
super lækre, uhmm

madmutter  -  2005-01-01 01:01:01
det er en god ide at skifte en dl mælk ud med kærnemælk eller andet surmælkar detsprodukt hvis man h

Kira  -  2005-01-01 01:01:01
Himmelske boller - og nemme for ungerne at overraske vi gamle med !!!

Søren  -  2005-01-01 01:01:01
Utroligt! Det er de første boller jeg overhovedet i mit liv ha kunne lave. De smager også godt med nogle chokolade stykker i, mmmmm..

Bente  -  2005-01-01 01:01:01
Super gode.

Kathrine  -  2005-01-01 01:01:01
De er dødlækre. Alle elsker dem (:

Annette  -  2005-01-01 01:01:01
Hele familien elsker dem (: Godt du skrev opskriften ind.

Agnete  -  2005-01-01 01:01:01
De vækker en tiger i mig !

Agnete  -  2005-01-01 01:01:01
De er great !

os  -  2005-01-01 01:01:01
vi håber den er go'..

jesper  -  2005-01-01 01:01:01
bare super

Tina  -  2005-01-01 01:01:01
dødlækre - prøv ligesom jeg at bruge speltmel istedet for hvede..mums!!!

sus  -  2005-01-01 01:01:01
super gode

joni-boy  -  2005-01-01 01:01:01
jeg havde lige bagt dem men efter 2sec var de væk heh de er bare ENORMT gode

joni-boy  -  2005-01-01 01:01:01
det er en utrolig god opskrift de smager TOTALT GODT !!!! især med lidt kardemomme

Erika  -  2005-01-01 01:01:01
Det er den bedste bolleopskrift jeg nogensinde har prøvet.! Men det er en god idé at pensle dem med æg før de kommer i ovnen, så bliver de gyldne(:

Gitte  -  2005-01-01 01:01:01
SUPER god opskrift :-)

Jens  -  2005-01-01 01:01:01
Pas på. de er stærkt vanedannende :o) jeg måtte lave en omgang mere i dag... SUPER GOD OG NEM!!

Jens  -  2005-01-01 01:01:01
Jeg blandede lidt hakket chokolade i, de er super! det nemmeste nogensinde....

  -  2005-01-01 01:01:01
husk gæren højest må blandes ud i 37 grader varm væske...

Frank  -  2005-01-01 01:01:01
Synes de mangler ½ spsk sukker, men så er de også perfekte

Didde  -  2005-01-01 01:01:01
De bedste boller jeg har smagt hele familien har bestilt portioner til deres fødselsdage!

Alexia  -  2005-01-01 01:01:01
Hverken mængden af mel eller tiden de skal have i ovnen passer, så det syntes jeg ikke er helt optimalt.. for vi løb tør for mel.. men udover det er de lækre... også med lidt grovmel og kardemomme.. :)

Mig  -  2005-01-01 01:01:01
Hej allesammen ! Tak for jeres gode kommentare ! Hilsen mig der har skrevet den ind :D

Malou  -  2005-01-01 01:01:01
Hej Kat. Du kan sagtens bruge varmeluft... 175 grader i 15 min.

Malou  -  2005-01-01 01:01:01
De er simpelt smadder nemme og gode... også med kardemomme og rosiner.. mums!!

kat  -  2005-01-01 01:01:01
hvor varm skal ovnen være hvis det ikke er varmluft???

Pernille  -  2005-01-01 01:01:01
den er Mega god!!!

Nina  -  2005-01-01 01:01:01
Ej de er gode. De smager enda også godt hvis man opvarmer dem i ovnen næste dag. Den skal hvert fald have 10 point (Den kan anbefales)

Kim  -  2005-01-01 01:01:01
God opskrift :)

Freja  -  2005-01-01 01:01:01
Tak fordi du skrev denne her opskrift ind på siden.. Jeg er 11 og kan finde ud af at lave dem. Tusind tak! :D

Peter  -  2005-01-01 01:01:01
Den her opskrift er god. Selv jeg kan finde ud af at lave dem. Jeg har aldrig været god til at bage, men dem her kan jeg godt lave. Jeg er begyndt at lave dem mindst en gang om ugen, og når de så er færdige, er jeg et kæme hit i min familie..

Lone  -  2005-01-01 01:01:01
Den her opskrift burde stå i ALLE kogebøger!

Anitta  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig god opskrift, den er godt nok nem. Den klistre overhovedet ikke.

Blomst76  -  2005-01-01 01:01:01
Kan anbefales. De er som opskriften siger nemme og hurtige og smager super :)

  -  2005-01-01 01:01:01
Den smager sååååå godt ;D