Kommentare til Verdens bedste banankage, stor

se opskriften her

Mona  -  2021-05-23 13:26:11
Den er så fin - jeg bruger mandler i stedet for nødder, da nogen ikke tåler det i familien. Desuden bruger jeg blot syrligt mælkeprodukt. Hvis jeg ikke lige har kærnemælk, bruger jeg måske lidt yoghurt m. anelse vand, eller mælk m. anelse citron.

Gurli kristensen  -  2021-05-05 10:33:07
Kan man bruge yoghurt i sted for kærnemælk

Bjarne S P.  -  2020-01-02 11:10:42
Jeg skal til at bage kagen og glæder mig til at smage den. Men sukkerindholdet afskrækker en smule. Har nogen forsøgt at redusere det. Jeg skal bruge meget modne bananer.

Mulle  -  2019-11-04 13:40:17
Hvor mange dage kage kan banankagen holde sig

Trine  -  2019-06-19 22:24:27
Den bedste banankage!

  -  2019-04-28 09:13:45
Til dem der skriver at 45 min på varmluft er alt for meget så er det nok rigtig nok. Men der står jo også at det er 45 min i alm. ovn. Nok derfor mange brænder den på.

  -  2018-10-14 12:39:52
jeg elsker banan og det endnu bedre når det er kage så en super opskrift

Nanna   -  2018-09-14 12:19:34
Er den fryseegnet?

Julie  -  2018-07-30 09:11:57
Herhjemme elsker vi denne kage. Og vi plejer at smide dejlen i muffinsforme, det er total lækkert, og ungerne elsker få en lille lækker banan muffin. Vi bruger dog ikke nødder men den er super lækker alligevel.

  -  2018-03-16 20:21:10
En rigtig god banankage, og jeg kan også anbefale ca. 20 min. På 180 grader varmluft. :)

Maja Ploug  -  2017-09-08 12:12:53
Jeg har lige bagt kagen i dag igen, og opdagededa da jeg var gået i gang, at manden havde drukket det sidste kærnemælk! Vi havde heldigvis noget fersken/hindbær yoghurt i køleskabet, som jeg blandede op med lidt mælk og kom i istedet. Den smagte stadig fantastisk! 😊👍🏻

Maja Ploug  -  2017-09-08 10:20:37
Virkelig god! Jeg undlod nødderne, og det gjorde ikke spor. Jeg lavede den til et arrangement i min datters klasse, og fik ros for den. 👍🏻😊 Som en anden nævner, skal den kun have 20-25 min i varmluftovn, hvis du laver den i den store dybe bradepande.

Frederik  -  2017-01-07 17:55:46
Har prøvet 2 andre banankager fra dk-kogebogen og denne er klart den bedste. Jeg knuste chokoladen og blandede i dejen.

Inga  -  2016-08-30 14:49:32
Kan den fryses, hvis jeg udskifter kærnemælk med græsk yoghurt?

Mig  -  2016-08-21 11:15:30
Kan den stå 2 dage uden at blive tør ?

  -  2016-08-07 10:54:04
Kan den fryses ?

Majbritt   -  2016-07-24 08:11:20
Hvis man bruger den dybe bradepande, der høre til ovnen, skal kagen kun have 15-20 min. i varmluftsovn på 200 C. Lækker kage:-P

Ida Guldborg  -  2016-05-31 13:07:29
Simpelthen den bedste banankage jeg nogensinde har smagt. Havde den med på arbejde og alle roste den til skyerne. Den er let og luftig og smager bare af mer´...

Flemming   -  2016-04-26 19:32:57
OBS 45 minutter er for lang tid. Efter 25 minutter med varm luft ovn var kagen mørk og brændt

God kage   -  2016-03-31 20:07:22
God kage til min lillepige som skal have en kage med i skole.Og hun er sikkert tragt når hun skal i segjårber det bliver en god dag for hinde i Mogen kh ChralotteAnvig

Tine  -  2015-11-04 14:33:32
Den er fantastisk! Jeg skar dog ned på hvedemelen og tilføjede tilsvarende mere havregryn.

Helena  -  2015-07-09 12:54:21
skal der nødder og det andet i?

Monika   -  2015-05-18 18:50:34
Jeg tilføjede kagecreme i.. Verdens bedste banan kage MUMS MUMS

Amalia  -  2015-02-21 17:57:19
Den bedste banan kage i verden! Uden tvivl.

--->   -  2015-01-20 18:18:51
Grunden til der ikke skal bagepulver i, er at natronen reagerer med noget syrligt - i dette tilfælde kærnemælken - og derfor udvikles der co2, der får kagen til at hæve - ligesom bagepulver.

  -  2015-01-10 13:20:33
Det undre mig, der ikke skal bagepulver i?

Morten   -  2014-08-30 20:50:59
Den bedste banankage

Per  -  2014-08-29 11:35:51
Denne opskrift er beregnet til den store bradepande fra ovnen, og der passer det med ca. 24 personer, de mange andre bradepandekager du tænker på er formentlig 23*33 cm eller lille bradepande og der passer det med 12 personer.

Katrine  -  2014-08-25 17:07:54
Når man går ind på denne opskrift, sætter den automatisk antallet til 24 personer. Passer opskriften for 24 personer til en almindelig bradepande, eller er det - som med mange andre kager - opskriften for 12 personer, der passer til en bradepande?

Cecillie  -  2014-07-14 21:34:51
Den er alt for kompakt , men smagen af banan er rigtig god.

Kira  -  2014-06-17 19:31:52
Super nem og lækker kage. Dog gav jeg kun min ca. 25 minutter i stedet for de 45 der er angivet i opskriften. Smager skønt og holder sig frisk og lækker i nogle dage.

GBH  -  2014-03-07 13:07:04
SUPER god kage - har netop bagt 3 stk. til min kolleger, og det var bestemt et hit - men 45 min i ovnen er ALT for lang tid - 25 min passer

Mona  -  2014-02-14 23:59:29
Er enig med andre om bagetiden, i min traditionelle ovn er kagen fin og færdig efter 30 min..

Mona  -  2014-02-04 11:50:45
Er der nogen der har prøvet at fryse denne herlige kage, -skal holde større fest og kan ikke lige lave det hele på een gang? Jeg vælger tit mandler når den er en klassekage, da man af og til hører om folk med nøddealleri. og ja man man også sagtens hælde flere sunde mandler i og udskifte noget at melet med grahamsmel eller anden grovmel

Svendborgpigen  -  2013-12-04 16:33:14
Super lækker og god kage. Utrolig let at lave! Jeg har bagt min uden hasselnødder i og i stedet puttet 100 gram havregryn i, i alt og chokoladestykker. Da smager den også skønt :)

Hj  -  2013-11-26 16:16:16
Kan man godt bage kagen dagen før, eller bliver den for tør?

Emma og mormor  -  2013-11-16 15:47:45
super lækker kage,dejlig nem Emma på 7 år elsker at bage,men gider ikke spise det bagefter men den her blev der guffet godt af hun lavede lyserød glasur til den

  -  2013-11-16 15:39:38
super lækker og meget nem,Emma på 7 år elsker at bage men plejer ikke at vil spise kagen...men den blev der guffet af,hun lavede lyserød glasur til den ;-)

Lasse  -  2013-10-21 20:09:24
Super god kage. Skal dog kun bages 25 minutter.

Henriette  -  2013-09-19 22:18:22
MUMS! Den er helt fantastisk lækker!

Lollermus  -  2013-07-05 16:02:05
Vildt god banankage :) Jeg havde den midt i ovnen ved 200 g, den var færdig efter 30 min, så noget hurtigere end beregnet ;)

Marianne Søgaard  -  2013-06-09 21:47:19
Bagte den i mellemstor rugbrødsform, og der passede de 45 minutter fint. Brugte 6 bananer og derfor kun 380 gram sukker. Rigtig lækkert med nødderne! Om man bruger let-, mini-, sød- eller kærnemælk er ret underordnet.

SD  -  2013-03-31 14:00:26
Og så fik min kage kun 25 min ;)

SB  -  2013-03-31 12:31:17
Jeg glemte at kom havregryn og kærnemælk i og det fandt jeg først ud af efter jeg kom hjem fra min venindes fest. Men prøv at gæt hvad, den blev fantastisk god. Alle vil have opskriften af mig. Og den hævet godt alligevel. :D

Mariannn  -  2013-03-02 16:25:18
Fantastisk kage -- har bagt den 4 gange Idag 2 gange, desværre mislykkedes den.Endda begge gange. Har slavisk fulgt din opskrift--- bortset fra, at jeg ikke har pisket den så meget efter, at mel, vanille og natron er kommet i.Det har jeg lært, at man ikke må..

Wendy  -  2012-09-02 19:33:16
Det er 100 Jordens bedste banankage, mine børn eeelllssskkkeeerrr den :-)

anonym  -  2012-07-27 10:47:31
Denne opskrift er taget fra Karolines Køkken. Der er bare tilføjet nødder. Men det er uden tvivl verdens bedste banankage, jeg har aldrig smagt bedre! Tror, at det er havregrynene, der gør tricket. : )

mig  -  2012-07-13 21:59:03
Lækker kage...jeg lavet den med 100g havregryn istedet for nødder...og græsk yougurt istedet for kærnemælk....det en kanon god opskrift kan varmt anbefales...super lækker

Kagelsker <3   -  2012-07-09 18:13:25
man kan altid vælge smør istedet for margarine og lave den uden nødder men ellers lyder det godt

  -  2012-06-27 14:58:06
Desværre... Det bliver kun den bedste, hvis du tilføjer limesaft og stykker af mørk limechokolade til dejen. Så når du lidt længere rundt til smagsløgene :)

B&J  -  2012-05-13 13:38:23
Hold nu op de er sååååå lækre... jeg puttede 2½ spsk sød i stedet for sukker puttede 3spsk natron i og 100g chokolade... MUMS altså også er den sukker fri når man laver den på min både også puttede jeg dem i muffin forme der blev 20 stk med en god top

charlotte7830  -  2012-04-27 23:25:28
Den er den bedste kage jeg længe har smagt, kommer chokoladen i, i stedet.

Janne  -  2012-04-25 18:56:42
Nu er det nok 4-5 femte gang, at jeg bager denne! Den er et hit hver gang i min omgangskreds! Tak, fordi du vil dele den lækre opskrift med alle os kage-elskere! :)

Hella   -  2012-04-23 20:34:21
Lækker kage :) den fylder godt ud i ovnen :b

...  -  2012-04-11 17:08:06
Glæder mig til at bage den med alle disse gode kommentarer:)

Maren  -  2012-03-25 19:39:33
Super fin og hurtig at lave - udskiftede kærnemælk med græsk yoghurt. Bagte i mindre form som beskrevet i ca. 50 min.Havde ikke nok pålægschokolade brugte blød nougat fra køleskabet (skåret med ostehævl) til at lægge ovenpå den anden halvdel ... Blev en succes. GOD FORNØJELSE!

  -  2012-03-22 16:17:09
Den ser lækker ud

Jannie  -  2012-01-05 19:41:02
uhhhh... har lige taget kagen ud af oven, så det dufter i hele huset. Min datter bliver 5 år i morgen og har forlangt en bil-kage så sener bliver den bygget op som en bil og smurt med mørk cokolade og pyntet med hvid cokolade. giver kakter når jeg har smagt den i morgen ;)

Camilla  -  2011-10-09 12:35:31
man kan med fordel skifte halvdelen af melet ud med havregryn. den bliver bare så god og luftig.

Cecilie  -  2011-09-12 20:54:09
Den ser rigtig, rigtig god ud:-)

Lene  -  2011-08-22 10:58:26
Kan den fryses?

Christina  -  2011-08-17 18:51:30
Jeg synes den smager rigtig godt DOG.. Dagen efter, den har stået og trukket synes jeg den mister smagen af banan, og derfor kun smager af nødder. Meget ærgerligt.

  -  2011-08-11 19:07:18
den er mega go det er verdens bedste banen kage mums mums mums

Mig..  -  2011-06-19 12:46:08
Den vil jeg prøve og lave i dag ;)

  -  2011-05-02 20:41:51
Man kan sagtens undvære havregryn! :P Det syntes jeg også var lidt halv-underligt ^^

mama  -  2011-03-11 18:36:35
i øvrigt havde jeg ingen natron så jeg tilsatte bagepulver og undlog salt

mama  -  2011-03-11 16:20:13
nu har jeg lavet denne kage to gange og den blev spist før chokoladekage og drømmekage. kan kun anbefales. jeg brugte dog alm mælk i stedet for kærnemælk og cashewnødder og både børn og voksne er begejstrede

Lulle  -  2011-03-03 10:45:47
Undlod nødder, men tilsatte ca. 180 gr. hakket mørk chokolade. Damn, den er god !!!!!

  -  2011-02-15 14:32:48
Mmmmm lækkert ja vendes bedste kage

dommeren  -  2011-02-05 11:09:00
den er rigtig god god smag og så vidre

Maia  -  2010-12-06 23:09:53
Det er virkelig den bedste banankage opskrift man kan finde, behøver ikke at afprøve flere :) Anbefales 110% :)

mums  -  2010-11-30 19:35:55
VIRKELIG lækker kage! lavede lidt om i opskriften. men MUMS

Sofie  -  2010-11-22 20:35:43
Virkelig lækker kage - tung, så kagen rækker fint til 30 mennesker. fik super mange gode kommentarer, hvilket er rart, når man ikke er så god til at bage. jeg lavede den uden havregryn, men med lidt flere nødder og så lidt chokolade i selve dejen. MUMS!

Katrine  -  2010-11-03 17:20:07
Rigtig lækker kage - 27 ottendeklasser kan ikke tage fejl :p Jeg brugte lidt mindre chokolade og lidt flere nødder og bananer..

anja m  -  2010-09-24 15:22:38
fik kun 25 min i ovnen.. de skruede efter ca 15 min ned på 175 grader.. på varm luft

anja m  -  2010-09-24 15:21:45
mums... brugte også 4 tsk natron og brugte 1 dl mælk istedet for kærnemælk.. ingen nødder, da det havde jeg ikke. kom brun glasur ovenpå....

Tanja  -  2010-09-04 17:56:24
Rigtig god kage, men den skal i hvertfald ikke have 45 min. selvom ved godt der er forskel på ovne :)

AL  -  2010-06-07 22:45:10
SUPER god banankage.. Vi hakkede lidt pladechokolade og kom i, det var super lækkert.. (skal lige siges jeg normalt ikk bryder mig om banankage)

  -  2010-05-29 11:58:00
Jeg har prøvet den flere gange, den er virkelig god. Vi kan ikke lide kage med nødder, så dem udelader vi.Hver gang er chokoladen kommet i kagen - det kan varmt anbefales :-) Jeg har prøvet at erstatte kærnemælk med A-38, creme fraiche og andre surmælksprodukter, hver gang har det været med et super godt resultat.

Mich  -  2010-04-07 20:24:09
45 minutter er for meget! Min blev brændt på

lone  -  2010-03-23 15:48:26
Vil da godt lige advare om at give den 45 minutter. Min fik altså kun 20!! Ellers en god opskrift!!!!!

Trine  -  2010-01-29 16:27:27
Meget lækker kage. Måske lige til en tunge side, men det er jo ligemeget. I hvert fald, hvis ikke spiser en hel masse. Det er heller ikke altid jeg vælger den fedtfattige kage, da den tit mangler smag og man så bare spiser flere stykker. Men så vælge en god kage med masser af smag, og så kun holde sig til et stykke, synes jeg er bedre. - Og kagen er virkelig god! (:

  -  2009-05-21 15:32:36
den er super lækker og saftig hilsen den ildelugtene og sara

jane j  -  2009-01-16 10:43:27
Det her er en nem god banankage lave.. lidt revet appelsin skræl gør den ikke dårlige. samt 100 gram chokolade. ved bage den lige nu i min ny oven lidt spændt på hvor længe den skal have. det syntes jeg tit er det største problem når bager der er meget forskel på ovne.

Helle  -  2008-12-15 16:53:37
Fantastisk Kage - Prøv med kokos-mælk istedet for kærnemælk samt reven appelsinskal, chokoladestykker(72%) og blandet nødder - minus havregryn! Det er min opskrift på, at den bliver helt igennem uimodståelig ;)

nissen  -  2008-11-20 20:57:55
virkekig god kage

Rikke  -  2008-10-19 08:49:48
Bedste banankage!!! Virkelig god

kathrine  -  2008-10-17 20:45:59
Har lige bagt kagen... og den blev færdig 20 min før tid! Men bagte den også i en stor bradepande, så den var egentlig ikke så tyk ;) Den dufter skide godt..

Trine  -  2008-10-11 16:57:29
verdens bedste kage, alle folk der smager den siger den er super og spiser meget af den. - den er vildt lækker!

Momse  -  2008-09-24 15:54:41
260 g sukker er nok!

Kokken  -  2008-09-14 19:35:04
Den er vild go'. Nødderne sætter prikken over i'et.

JemKem  -  2008-08-10 23:37:45
Rigtig god kage til trods for vi måtte ændre kærnemælk til minimælk. Havde kærnemælk men da jeg var gået i gang med at bage kagen finder vi ud af, at det er for gammelt... Og da kagen næsten var færdig kunne vi jo lige så godt gøre noget andet end at smide dejen ud hehe... Kagen blev fantastisk god alligevel. Tilføjede 2 ekstra tsk. natron (4 i alt) og hakket chokolade. MUMS den var god. Topkarakter herfra og har tilføjet den i min bagebog med vores favoritopskrifter :-)

bente  -  2008-07-16 16:53:47
lækker kage. Efter 20 min så den færdig ud så ovnen blev skruet ned på 175 g og så gav jeg den ca 15 min mere. Smager fantastisk.

Line  -  2008-06-04 12:30:47
Kanon kage - kun anbefales til alle. Selv min mand som ellers ikke er meget for banankage, må indrømme at denne smager faktisk godt. Han spiste da flere stykker ;-) Flot gået alle.

nadia  -  2008-04-24 14:40:52
kan man ikke godt undvære havregryn..?

hr. vimse  -  2008-04-10 19:04:34
glæder mig til at smage kagen med alle de fine kommentar(:

Lækkermundene  -  2008-03-19 21:59:57
Denne kage er god, men lidt for tung og kalorierig efter vores mening. Efter et enkelt stykke var vi mere end mætte. Man kan med fordel putte flere nødder - evt. også mandler - og mindre (ingen?) chokolade i den. Er bananerne meget modne bliver kagen rigeligt sød og sukkerindholdet kan evt. reduceres for en sundere kage :)

Anne  -  2008-02-20 21:12:31
Normalt gider jeg ikke at gå herind og kommentere en opskrift når jeg først har printet den ud og lavet den, men i dette tilfælde MÅTTE jeg bare gøre det. Denne kage ER verdens bedste banankage! P.S. Hakkede chokoladen og puttede den i dejen i stedet for ovenpå når kagen er færdigbagt, det synes jeg er bedre, så kommer chokoladesmagen virkelig til sin ret i lækker kombi med banansmagen.

Randi  -  2007-10-18 08:21:15
Lækker kage den smager virkelig godt

jensen  -  2007-08-11 11:32:29
Husk når der er tilbud på bananer er de rgtig gode at mose og fryse til denne gode kage!!

Lotte  -  2007-06-06 12:36:15
En lække kage som er en stor succes både hos store og små.

helle  -  2007-03-20 11:49:25
En meget dejlig kage, med en god kraftig banansmag

Kristine  -  2007-01-23 22:16:42
Det er dejligt med en banankage, der fylder mere end en sandkageform! Rigtig lækker, ikke sådan en tung en, god med nødder og chokolade! Men skal ikke have en hel time!

Phillip  -  2007-01-23 14:39:37
Skal bage den til min klasse håber den er god!!!

niklas  -  2007-01-21 15:05:30
den er meget god jeg kan næsten ikke få nok

freja  -  0000-00-00 00:00:00
brug chokolade og nødder sammen!

allaya  -  0000-00-00 00:00:00
nok den kage jeg har høstet mest ros for:)

nelle  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god i stedet for nødder brugte jeg chokolade og til pynt brugte jeg pålægschokolade som blev lagt på mens kagen var varm og så brugte jeg en bagepensel da chokoladen var smeltet til at fordele det med

Astrid  -  0000-00-00 00:00:00
Denne kage er bare rigtig, rigtig god. Tilsæt evt. hakket chokolade sammen med nødderne.

fantasy  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS MUMS MUMS MUMS

fantasy  -  0000-00-00 00:00:00
Det er ik' engang løgn, det er verdens bedste banankage MUMS

Maren  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har prøvet at lave den uden kærnemælk og den blev virkelig god, du!"

Momse  -  0000-00-00 00:00:00
Du har ret, virkelig lækker kage.