Kommentare til Risengrød

se opskriften her

Torben   -  2021-09-02 17:31:26
Jeg bruger altid denne opskrift og jeg har altid frosset det ned hvis jeg har lavet for meget. Det fungerer altså super fint. Efter optøning får det en tur i microen. Tommel op.

Leif P  -  2020-12-28 18:33:41
Er jeg den eneste, der koger risengrød i vandbad? Lægger selvfølgelig et par håndklæder over gryderne som isolering.

Anita  -  2017-12-24 11:50:21
Jeg elsker som regel risengrød, så denne opskrift kan 100% anbefales.

arno  -  2017-01-20 04:06:58
hej jeg bor i Thailand og til Bent s i th du skal og kan købe grødris hus merko ,og det er di samme som i Danmare .risen kommer fra Japan ,di er smader goe

Bent s  -  2016-05-29 11:46:39
Hvad ris skal jeg bruge for jeg bor i Thailand og der har vi ikke grødris hvad kan jeg så bruge

Iman  -  2015-11-16 17:24:42
Skal det være med eller uden låg på?

Lotte  -  2015-10-26 13:24:43
Kan man varme grøden op dagen efter?

Anna  -  2014-12-17 08:36:14
Risengrød som jeg husker den fra gamle dage. Rigtig lækkert

Søren Jarner  -  2013-12-22 08:19:49
Ja, opskrifter behøver ikke være indviklede. Denne er nem og enkel - Bravo

simon 22år  -  2012-12-24 00:33:04
glæder mig til at prøve den, det er min første jul hvor jeg skal stå for det hele!både and, steg, medister, brune kartofler og en kæææææmpe gryde grød. Jiiir (-:

  -  2012-11-26 16:12:29
Hvis man bruger en Stor stegepande med vand i og sætter gryden med ris i stegepanden brænder det ikke på :D

Cæcilie  -  2012-11-25 15:20:57
Hej louis ekstrand Jeg bor i Dubai, og her kan man købe grødris - "pudding rice". Ved ikke om man kan få dem i Thailand, men hvorfor ikke? :) Mener ikke man kan bruge almindelige ris.

louis ekstrand  -  2012-11-17 07:40:16
jeg bor i thailand,hvor man som bekendt,har masser af ris,men hvilke slags ris kan bruges som grødris?????????????

moon  -  2012-11-16 18:28:22
den er ved blive fast nu :) dog laver jeg den ved lav varme længere tid end koge op gør den slet ik brænder på og resultatet bliver ens

  -  2012-10-24 16:13:55
Der SKAL vanilje i risengrød...

Shimaa   -  2011-12-26 13:53:48
En nem Opskrift!:-)

amel  -  2011-11-17 20:25:17
virkelig super god opskrift gørden var super :D

Vagn  -  2011-02-02 18:20:30
Man kan også sætte gryden ind under dynen pakket ind i et par håndklæder og dynen henover. Gryden skal så stå lidt længere. Det gjorde min mor, da jeg var dreng, og så var der desuden en dejlig varm seng.

Ellen   -  2010-11-18 18:08:00
jeg er i gang med at prøve den jeg håper den smager GODT :) :)

Ann Sophie  -  2010-09-25 12:33:52
Jeg har aldrig brændt risengrød på, gør ligesom i den her opskrift og rør MEGET rundt..

Charlotte  -  2010-09-16 11:13:50
Jeg plejer at bringe mælken i kog i en skål i mikrobølgeovnen, før jeg hælder det i gryden - hvor jeg i forvejen har bragt risene i kog i lidt vand. Sparer rigtig megen tid - og rengøring :-)

Emma - den mad glade pige  -  2010-08-06 10:22:16
Hhmm.... LÆKKERT!! risengrød.. man kommer til at tænke på juletiden!! :)

Ukendt  -  2009-12-14 15:26:21
Fantastisk god risengrød, men der skal ikk' en smørklat i, det ødelægger risengrøden ;-)

Maria <3  -  2009-11-19 16:18:25
Og så husk Kanelsukker, rød saft og en lille smørklat ! :p

Maria <3  -  2009-11-19 16:16:39
Når min mor koger vors' risengrød, koger hun den langsomt op. Det tar længere tid, men der er aldrig brændt på siden da. Hvis i har induktion så sæt den på 2 og så bare lad den stå til den er nok. Hvis den er færdig før tid kan du nemt holde den varm under din dyne, eller med et tykt tæppe. (:

Dan  -  2009-11-15 12:12:28
Prøv med lidt vaniliesukker, Mmm så er det lækkert;O)

Josephine  -  2008-12-15 19:58:12
Ej hvor er den god og nem at lave <3

Mathilde  -  2008-12-03 15:11:30
Når en kogekone som jeg I huset travlhed har Er et overmåde anvendeligt praj Glædeligt i denne måned før januar Tid har jeg ikke megen af Så mens grøden i sengen ligge Jeg en trøje kunne nå at strikke Godda Godda Godda! Tak for det!

Rasmus  -  2007-12-11 17:24:08
Super risengrød! Ikke så mange dikkedarer.

sara  -  2007-12-08 18:56:14
DeT er den bedste risengrød jeg har smagt :)

Dan  -  2006-12-28 15:11:10
Dejligt - jeg havde glemt, hvordan man koger risengrød i sengen !

JuleGrisen  -  2006-12-23 18:41:18
Det er den bedste risengrød jeg længe har smagt :}

Linda  -  2006-12-22 15:14:42
Hæld mælk og ris i en stegepose, som lukkes løst så dampen kan komme ud. sænk posen ned i en gryde kogende vand .kogetiden er den samme, men du slipper helt for grydevask.

Morten  -  2006-12-08 13:51:56
Det letteste er, lige at sorteer risene "blanke" i lidt olie. Så er brænder det med garanti ikke på.

Tina  -  2006-12-04 17:24:29
Lav grøden i ovnen og slip for besværet med den sorte gryde. Kog mælk og ris op og stil derefter gryden - uden låg - ind i ovnen i ca 1 time ( måske lidt mere ) ved 100 - 125 grader. Rør et par gange undervejs. NEMT !!

Jule Mix  -  2005-01-01 01:01:01
Jamen fantastisk..og hvis man også putter rosiner i de sidste 10 min. giver det en vidunderlig smag

Lasse  -  2005-01-01 01:01:01
Fantastisk risengrød. Præcis som Bedstemor laver den!

Michael  -  2005-01-01 01:01:01
prøv at komme en dåse kokosmælk i

johnny  -  2005-01-01 01:01:01
smager godt, det er jo ligesom dengang jeg var i mellemøsten hvor jeg også fik risengrød

Merete  -  2005-01-01 01:01:01
At forkoge i vand er altid et godt trick - men ønsker du ikke at stå i køkkenet og røre i gryden og passe på den ikke brander på, gør så følgende: når grødris og mælk har kogt op, så læg en dyne, derpå et håndklæde og sæt så den brand varme gryde på håndklædet, pak gryden ind i først håndklæde og derefter dynen. Lad den stå de 50-60 min. Derefter lader du grøden koge op igen og smager til med salt og vupti, du har haft tid til alt mulig andet ind imellem og grøden brandte ikke på.

Theis  -  2005-01-01 01:01:01
Det behøver slet ikke tage så lang tid, man skal bare koge gryndende i vand og bagefter tilsette vand... det er meget hurtigere..

Olsen  -  2005-01-01 01:01:01
Det er bare en brand god idé Bjarne, hvor får du de dejlige tips fra. Min gryde var jo så godt som ren efter kogning og mine ris var SÅ dejlige. Tak Bjarne!

benny  -  2005-01-01 01:01:01
det er simpelthen en perle hvad risengrød angår jeg har aldrig set noget ligende

Bjarne  -  2005-01-01 01:01:01
Det er en KNALD god idé at forkoge risene i VAND, og så si vandet fra. Så tager det kortere tid og gør det svære at koge på!

julie  -  2005-01-01 01:01:01
den er bare god men en lille smørklat på!!!