Kommentare til Den du ved nok kage

se opskriften her

Mona  -  2022-04-02 16:54:53
smager ikke af chokolade, selv med 7spks. cacao. Bradepande 28x41 er for stor.

Taxamadsen  -  2019-09-06 20:38:20
Med hensyn til den tørre "gasur" så blandede jeg en gang tynd almindelig glasur og hældte i så blev den go....

  -  2019-08-07 19:34:57
Kagen bliver ekstremt tør og smuldrer. Der er heller ikke nok kakao i til min smag.

Pia   -  2019-07-06 18:32:52
Jeg ved ikke hvad der er gået galt, men havde jeg ikke taget kagen ud 7 min før, var den brændt, og glasuren blev slet ikke glasur men en lysebrun kokos-masse, som falder af kagen. Og den opskrift jeg plejer at bruge, men ikke kunne finde, plejer slet ikke at blive sådan, så ved ikke om det er mig eller opskriften den er gal med. God blev den ikke, men kan dog spises. Hvis man undgår de let brændte kanter.

  -  2019-05-12 11:43:05
Utrolig lækker og nem kage! Efter at ave læst kommentarene puttede jeg kun 150 g kokus i glasuret, og mindre glassur. Virkede rigtig godt ;)).

mikkel  -  2019-05-08 11:39:06
Kæft den go`e

Bitten  -  2019-01-13 15:46:25
Kanon Kage ! Husk ikke en bradepande men en OVNbradepande - holder stadig i 2019

Frida  -  2018-11-10 14:41:09
Det er en god opskrift men der er ikke så meget forklaring til glasuren

  -  2018-09-26 09:19:36
Opskriften passer ikke.... 300 g. kokosmel i glasuren er for meget, da den desværre bliver helt tør. Jeg vil anbefale at nøjes med 200-225 g. da glasuren bliver mere vamset 😉

Connie   -  2018-08-28 11:26:08
Lækker kage Kan den fryses? Fryses med eller uden glasur??

Agnethe  -  2018-07-19 15:21:34
Jeg har en anden opskrift på glasuren som bestemt ikke smuldre... 200 g plantemargarine 7 spsk. færdiglavet kaffe 2,5 spsk. Cacao 100 g kokosmel 375 g flormelis

Fru Nielsen  -  2018-06-10 17:20:02
Kagen smager rigtig godt, men hold dog op den smuldre mega meget. Desuden passer den ikke helt til en bradepande i størrelsen. Næste gang vil jeg ikke bruge så meget sukker og i stedet komme enten kokos sirup eller cockie sirup i.

Maja   -  2018-04-10 13:30:25
Fantastisk kage - nem og hurtig opskrift. Bruger et par skefulde kakao mere i dejen - det gør den bestemt i dårligere.

Lotte Schenk 😊  -  2017-04-05 08:54:49
Brug kærnemælk i stedet for sødmælk,så bliver lægen mere svampet. Har du rester tilbage,så rør kagen med hindbærmarmelade og romessens,til til kugler og til dem i krymmel og du har de lækreste romkugler/trøfler. Go appetit.

  -  2017-03-24 11:03:04
Hvad er den perfekte opskrift til denne kage så :O uden det går helt galt og hvilken mælk skal der i? :)

Kage tosset fra lolland  -  2017-01-08 12:29:58
Mine drenge elsker den mere end drømme kage også især når der lidt tilbage i skålen når man har helst dejen i bradepanden så go hygge kage til de børn der vil hjælpe til at lave den..😀😂🤣

Karina  -  2016-12-23 18:00:42
At kagen smuldre, hvilket jeg også oplevede skyldes for meget mel i lige denne opskrift. Brug 200g kokos til glasur, da den ellers bliver knas tør. Bagetiden kom for os op på 40 min alm ovn 190. Opleves at kagen falder sammen på midten, er det fordi kagen ikke er færdig bagt på mdten.

Sanne Karlsen  -  2016-09-18 20:37:12
Hejsa. Jeg har fundet ud af hvorfor den smuldrer så meget. Har kigget på flere forskellige opskrifter nu og det er en helt forkert dosering kokosmel der står på denne her opskrift. Hvis man bager en almindelige portion 12 personer skal der faktisk kun 50 g kokosmel i i stedet for 150 g

Camilla  -  2016-08-25 21:22:17
Sker der noget hvis man glemmer og putte smør i dejen?

Mette Loua   -  2016-08-01 16:46:29
jeg må sige at de 25 var slet ikke nok i alm. ovn den var næsten oppe på 35- 40. glasuren er helt vildt meget tør... og har gået efter opskriften, og den er stadigvæk ikke blevet som den skulle.. trist havde ellers glæde mig til den

Mia  -  2016-07-06 21:50:34
Hej! Nogen som kan fortælle mig, hvorfor denne kage smuldrer SÅ MEGET??? Har bagt den mange gange, og hver gang smuldrer den.... :( Smager ellers godt :)

Mette  -  2016-06-18 18:53:16
Smager godt, men en kage kan man ikke kalde det. Krummer med glasur måske. Den smuldrer helt fra hinanden.

Lisa  -  2016-05-06 21:20:00
OBS jeg har læst opskriften flere steder og min mor har fulgt denne.. Der er 200 g kokosmel for meget i glassuren, hvilket gør den ekstrem tør og usamhængede i forhold til den originale opskrift.

Anna Louise   -  2016-04-17 14:34:10
Selve kagen smagte stort set ikke af noget, og blev meget hurtigt tør, glasuren ovenpå blev ikke sammenhængende, men derimod til noget tørt snulder, der faldt af kagen

Rikke  -  2016-04-17 08:56:09
Alt for meget kokos!

Lykke  -  2016-03-11 20:42:55
Virkelig den dårligste topping på kagen den ryger bare fra hinanden

susanne  -  2016-02-22 16:43:36
god kage følg opskriften til punkt og prikke i stedet for at lave om på den . det er jo derfor det går galt for nogle.

Mette Hanning   -  2016-02-21 10:01:50
Jeg brugte Ca. 200 g kokosmel og kom også revet appelsinskal i glasuren. Kan kun anbefales.

Shanya  -  2016-02-14 10:54:55
prøv at skift kokos ud med havregryn - lækkert alternativ og så elsker de fleste børn havregryn :)

Sofie 10 år  -  2015-11-21 09:05:37
Den smager virkelig godt. Prøv den den smager som en drøm.

Louise  -  2015-09-28 21:17:41
Har problemer med denne slags kage smuldre i dejen - smager som den skal, men bunden er bare meger smulret.. Oplever i det, med denne opskrift?

Louise  -  2015-09-28 17:18:48
Har problemer med denne slags kage smuldre i dejen - smager som den skal, men bunden er bare meger smulret.. Oplever i det, med denne opskrift?

gitte  -  2015-06-15 19:17:53
Den er rigtig god

Connie Lindholm  -  2015-06-11 20:29:19
Den har jeg bagt i mange år - super lækker og så er den fryseegnet, har den næsten altid i fryseeren.

Munga Munga  -  2015-02-07 16:44:17
mmmmmmmmmmmmm..... super lækker! elsker den virkelig, og den smager så dejlig! det smager bare super med en STOR klat is til!

Katrine  -  2014-11-26 16:58:08
Jeg føjede lidt ekstra kakao og yderligere ca. 80 g mørk chokolade. Men den mangler stadig lidt den lækre kakaosmag. Hvis det ikke var for kokosglasuren var det ene meget kedelig kage! Sorry. Næste gang laver jeg en chokoladekage og tilføjer denne glasur. for glasuren er lækker!

Kage glade piger  -  2014-10-09 16:50:55
Super god kage, lige til vores camping tur. PS....... Så er det også hyggeligt at læse kommentarerne imens den er i ovnen.

Marie  -  2014-08-24 21:05:57
Lige rigelig kokos, ikke så sammenhængende topping.

Margit  -  2014-06-16 07:39:04
Glasuren bliver flottest med bagemargarine.

G'en  -  2014-04-09 21:43:24
Super god!!! Tak!!!!:)

Meep  -  2013-11-03 13:32:06
Fandt kagen i en kogebog som "Mickey Mouse kage." Faldt for den med det samme. Så sagde nogen at den da hed "den der du ved nok." Det blev jeg da nødt til at søge på! Og denne her er endnu bedre! Kalder den stadig for "mickey mouse kage." Af en eller anden grund får det børn til at kunne lide den!!Laver dog altid halv portion, da jeg syntes der er meget store mængder. Kan sagtens lave uden sødmælk, bare med almindelig mælk.O_o

mette i horsens  -  2013-10-30 09:58:45
kan den fryses ???

I Hjemmet  -  2013-07-11 12:59:38
Hej :D Her hjemme kalder vi den Chocolate Dream :D Vi har prøvet at tilføje farvestoffer i dejen, så den får farverne Blå, Rød og Grøn :D Så ligner det en gift kage :D Mine børn elsker den :D Det er en Dejlig nem opskrift :D

Laila  -  2013-06-21 14:25:51
Hedder betonkage i min omgangskreds, da den efter varm fire timers tur på cykel en dejlig sommerdag stadig var frossen ved ankomsten!

  -  2013-05-07 10:36:32
Vil meget gerne vide om kagen er velegnet til at fryse ? hvis ja ,med eller unden glasur.

Kirsten  -  2013-04-24 18:55:53
Den har altid været min yndlingskage. :) alle kage elskere burde prøve den!

  -  2013-03-24 18:49:46
Hvor mange personer er der til i 1 bradepande? Skal lave kage til 25 pers., men der står jo ikke, om det kan være i 1 bradepande el. om der skal 2 til.

Vejle  -  2012-11-24 09:35:03
Rosborg kagen! <3

Martin  -  2012-11-12 12:30:08
Alt for meget kokos - glasuren bliver ikke snasket nok.. 100 g kokosmel er fint

mor  -  2012-11-10 13:33:39
den er super god til klasse hygge i 4 .b de var helet vilde med den hurtig at lav,

Line  -  2012-10-15 07:43:43
Bagte kagen ud fra 12 personer - den blev desværre løs i det, så den var svær at spise - så selv omden smagte godt, så var jeg lidt skuffet...

  -  2012-10-14 11:37:49
Vi er ikke vilde med kokos herhjemme så brugte brun farin i stedet ! Er hit!

En der undrer sig.  -  2012-09-28 13:25:28
Til LONSE Du skriver at du ikke havde kommet sukker i - og at kagen samger af h... til uden. Aller øverste linje i opskriften er: 400 g SUKKER...!!! Hvorfor i himlens navn har du så ikke kommet det i ??? Dejlig kage...

Jakob  -  2012-09-16 15:42:52
Jeg vil vove at påstå, at 300 g kokosmel er for meget!? Jeg har tilsat 250 g, og det virker allerede som en del for meget. Glasuren er blevet helt tør at arbejde med.

Joan  -  2012-09-01 10:13:27
Kagen kan sagtens fryses, det har jeg gjort mange gange, og den er stadig lige god :)

Håber på et svar  -  2012-08-02 19:05:13
Der står at "Mel, vanille, kakao og bagepulver blandes skiftevis med mælken i dejen." Betyder det at alle de her skal blandes i en skål for sig selv, eller sammen med æg og sukker? Håber på et svar, da kagen lyder rigtig god, tak! :)

_Smiley_  -  2012-07-03 18:32:05
Den er meget god! :) Har flere gange lavet den derhjemme, og alle var vilde med den!

Jeanne  -  2012-06-15 20:15:28
Denne kage lavede min mor til mig, da jeg var barn - super god kage. - Jeg har nu lavet den til mine børn, som også syntes den er rigtig god.

willadsen  -  2012-06-02 20:55:30
en rigtig god kage som alle her i huset er glade for.

Anne Sofie  -  2012-04-21 14:16:01
Den er så goood

lonse  -  2012-04-16 21:19:31
synes iøvrigt det er ret morsomt at læse alle de kommentare om hvor god kagen er - har de overhovedet bagt den efter opskriften, for jeg kan love for den smager af H..... til uden sukker i.

Lonse  -  2012-04-16 21:05:18
Sikkert en god opskrift, hvis lige man havde husket sukker i dejen, jeg har aldrig hørt om en chokoladekage uden sukker i.

Dav  -  2012-03-08 15:24:21
Dav mig den du hved nok er en kage der er sukker æg hvedemel vanillesukker kakao bagepulver sødmælk margarine i?????????!!!!!!!!!!! Og så farvel???!!!$$$$$$£££££€€€€€€ 3====)

Mina  -  2012-03-01 18:21:42
Elsker denne kage, men 300 g kokosmel er for meget.. jeg anbefaler at komme 100 g i istedet.

Kimse  -  2012-02-16 17:19:52
Jeg har lige bagt den og fulgt opskriften til punkt og prikke men efter den er bagt og kølet af ville jeg prøve og skære den den smuldrer fuldstændig er der nogen der evt ved hvorfor

Pia  -  2012-02-15 09:11:43
KAFFE-KAGE - det er navnet hjemme hos os. Og min mor har bagt den siden jeg var helt lille. Det er simpelthen den bedste kage der findes. Mine to piger er også helt tossede med den.

caroline<3  -  2012-01-03 17:46:21
elsker denne kage og selv om kun er 12 år har jeg hele 9 gange bagt kagen og 7 gange som overraskelse.

Os som ikke vil have deller  -  2011-11-10 15:38:13
Hold da op en fed kage! Er det meningen vi skal ha´deller?

nadja  -  2011-10-15 14:22:48
Den bedste chokoladekage ever. Og den er nem at lave.

  -  2011-10-07 22:59:19
Hej Nanna. Du kan ikke smage at der er kaffe i,- det synes jeg ik.. Det er en super go kage :-)

Tidl. bagerlærling  -  2011-10-04 22:55:16
Har været bagerlærling og der hed den Jørgen Larsens kage. Den smager rigtig godt, men den er ikke ligefrem kalorielet, men den er god, bare ikke spis for meget.

Nanna  -  2011-10-02 15:02:09
Hvis man nu hader kaffe, men alligevel synes der skal lidt i, er der så nogle der kan sige hvor meget kaffe der skal i? :)

  -  2011-10-02 14:57:23
Vastra - det er jo helt forkert, alle ved at det her en drømmekage!

Chalotte:)  -  2011-09-07 20:54:56
Kender den som bøfkage

Bagekonen  -  2011-08-18 09:13:17
Faldt lige over denne opskrift... Sjovt med alle de kommentarer.. Jeg bliver da helt nysgerrig, og må da se at få bagt kage ;-))) Er der mon nogen, der har prøvet at komme ahornsirup og var det blød nougat 'Drillo' ville ha' tilføjet? ;-))) Drillo... ikke drille! Kagebagning er sandelig en meget alvorlig sag..

Bob  -  2011-07-13 12:32:07
Den vil jeg lave

mette  -  2011-07-12 12:56:29
jeg ville høre om hvis man laver den i dag om den så kan holde sig i fryseren det er nemlig fordi jeg skal holde stor fødselsdag i den 6 august så ville bage en masse kager der til

ooCindyoo  -  2011-06-24 13:32:25
Den er rigtig god.. Men Hos os hedder den nu guf guf kage :) Det hedder den vist også hvis man køber de der færdigpakker (bland sammen med mælk og smid i oven) Men rigtig god kage, kan varmt anbefales til andre.. Dog skal der ikke lige så meget kokos mel i som der står i opskriften :D

Guldhammer  -  2011-06-22 07:30:07
Prøv at tilsætte lidt revent appelsinskal og saft, det gøre den meget mere lækker

Bun-Bun  -  2011-06-15 13:53:33
Denne kage er super god. Den er en klassiker når der fest i klasserne på skolen, den bliver altid lavet herhjemme når der er klassefest på skolen. Muuums

Daniel D  -  2011-06-02 22:42:53
Det er nu oprindeligt en drømmekage rikkemor :)

  -  2011-05-29 16:02:08
Super god. Jeg kom lidt ekstra kaffe i glasuren, det blev den ikke ringere af!

Miig  -  2011-05-25 21:22:47
God kage. Det er nok meningen at fyldet skal "smage af mest". Dermed sagt at det nok ikke er meningen at kagen skal smage så kraftigt... Men mmmm hvor smager den godt;)Kaldes chokolade drømmekage hos os!

Fru Holm  -  2011-05-23 15:59:59
Kagen hedder: Muskurutkage

vh  -  2011-05-20 16:34:50
brug smør til glasuren, kagen hedder også bøfkage

  -  2011-04-30 09:20:18
Den hæver slet ikke op:-(

Eleven!  -  2011-04-20 13:37:12
Denne kage er meget børne venlig! ;)

johanne & sarah  -  2011-04-19 16:39:12
skal den i ovnen??? og der skal virkelig meget sukker og smør i!!! men den bliver sikkert meget go´ ;)

heidi  -  2011-03-10 20:33:20
Denne kage er bare super dejlig...smager godt.

Julie  -  2011-03-09 19:12:31
Den er helt fantastisk :) kan helt klart anbefales!

Anna 7 år  -  2011-02-13 14:53:19
det bare en god kage!!

Sanne  -  2011-02-02 14:32:19
Super lækker kage!! :) Brugte dog også en del mindre kokosmel end skrevet i opskriften.. Prøvede også at lave doppelt portion glasur, dette kan dog ikke anbefales, blev ALT for vammelt!! ;)

Marianne  -  2011-01-30 13:01:38
Super nem kage. Gæsterne elskede den!

Hen!   -  2010-11-10 19:12:45
altså vi varmer ikke glasuren vi pisker den bare sammen så bliver den dejlig luftig og vi kommer heller ikke kokos i glasuren og det smager VIRKELIG godt. og hvad kagen angår behøver det ikke at være sødmælk, det kan være lige den mælk man har lyst til ;)

Belinda  -  2010-10-10 12:51:18
den smager rigtig godt, prøv den.

Smukke!!!  -  2010-10-06 16:03:24
Den smager rigtig godt.. - Jeg puttede 10. kilo smør i og jeg en 1 person , jeg er lidt kraftig.

Anna, 16 år  -  2010-09-15 20:31:30
Denne kage er bare super god. Kan varmt anbefales. Men put lidt mindre flormelis i. YNDLINGSKAGE!!

  -  2010-06-24 14:17:59
Det er jo bare en almindelig chokolade drømmekage? ;)

Bibi  -  2010-06-01 16:47:19
skøn og dejlig kage selv på 3 dagen... dog kunne min datter på 5 ikke lide den og jeg endte med at spise ½ bradepande ALENE det kan ikke anbefales :o)

Nina  -  2010-04-14 15:52:26
bedste kage i verden:D Og så er den rigtig sjov at bage

carolina  -  2010-04-11 11:55:39
det er en vildt god kage

Maak  -  2010-01-22 21:03:41
Skide god kage. Men noget af en stor portion, men jo mere desto bedre;) Kan anbefales!

Den madglade  -  2010-01-12 12:29:10
Min kæreste er netop i gang med at lave denne alle-kender-kage. Og bortset fra at kageformen var for stor, så halvdelen af kagen flød ud i ovnen, at hun tabte posen med kokosmel på gulvet, og for ikke at nævne røgen i svigermors køkken, så glæder jeg mig til chokoladekagen. Kort sagt, der er intet som når kæresten bager ;p

dorthe  -  2009-10-16 10:53:03
kagen kan sagtens fryses

Kagemand.  -  2009-09-19 15:58:01
kagen smager så godt! nogen der ved om den kan fryses, og stadig være god når den bliver optøet? (:

Thea i Sverige  -  2009-09-04 19:36:47
Den var jættegod. REKOMMENDERAS till festen.

Kageelskeren  -  2009-08-19 11:58:34
Er det muligt at undlade kaffen, og evt. erstatte med noget andet? og i så fald hvad? :)

Tina  -  2009-07-25 17:30:34
Den er rigtig god:-)Og skal med en tur til bonbon land. Håber de andre synes om den.

Mette  -  2009-07-07 23:43:58
Det er en helt fantastisk kage:O)) Er der mon nogen som har erfaring med at fryse den? Hvis ja, er den så stadig lækker & svampet??

Harpun Fiskeren  -  2009-05-13 17:10:49
Kaffen der skal i må meget gerne være stærk, jeg kommer selv ekstra frysetørret kaffe i, og det gør ikke noget hvis men laver ½ gange ekstra fyld ,o)

kage elsker  -  2009-03-30 19:08:44
denne her kage er den bedste jeg nogen sinde har smagt.... hvem fandt på at lave sådan en god kage???.....ELSKER DEN.....::D namme...(:

jesper  -  2009-03-18 15:01:20
det er bare den beste kage og den kan holde sig så længe der er noget tilbage hehe anbefale også at lave dobbeltportion af glasuren det er super godt

Annie  -  2009-02-14 18:08:10
Jeg lavede den og brugte 300 gr kokosmel.. men kom så lidt mere kaffe i glasuren og den var super god. Den forsvandt lynhurtigt :-)

Linda  -  2008-10-27 15:31:48
Synes altså ikke at det gør noget at der er 300 g kokosmel i. Det er jo ikke sådan at glasuren "falder af"...!!! Synes opskriften er perfekt, og jeg ændrer ikke noget næsten gang jeg skal bage den..

Linda  -  2008-10-27 15:26:50
Virkelig, virkelig lækker kage. Også lækker dagen efter, og dagen efter..;-) Halverede opskriften da vi kun var 4 der var "kage-sultne" og så brugte jeg selvfølgelig en mindre bradepande. Men der var stadig RIGELIGT.

Stivang  -  2008-10-18 15:22:09
Mums!!! Den er næsten ligeså god som min mors drømmekage!!!! -og det siger ikke så lidt...

babyparadis  -  2008-10-16 13:58:00
Den er bare super god og nem at gå til

Sofia  -  2008-09-14 12:17:29
til a-a , citat fra din besked: "man skulle måske skrive hvad det er for en kage" svar: navnet på kagen står øverst. Så kagens navn er "den du ved nok" :)

Wikkie  -  2008-08-25 15:12:49
smager godt, jeg tror faktisk det er min ynglingskage. jeg har købt den hos baren til mit arbejde da jeg havde fødselsdag.

Umse  -  2008-08-09 10:43:26
Har bagt den flere gange - skal til det igen!

meni  -  2008-07-02 10:52:25
Drillo skriver, at der skal tilføjes 700 gram ahornsirup og 3 plader blød nougat... ellers er det vist ikke megen sjov i opskriften! Jeg formoder, at det er i selve dejen det skal tilføjes. Ellers kan man godt tro, at det er glausen, der skal tilsættes ahornsirup og nougat. Men 700 g ahornsirup lydet godt af voldsomt meget og så sammen med nougat. Det bliver jo den rene sukkerkage. Hvad har andre oplevet ved at tilsætte ahornsirup og nougat (til dejen - formoder jeg)

Annette från Sverige  -  2008-06-30 13:57:51
En hälsning från Sverige vad är ahornsirup för något är det någon som kan förklara det så en svensk förstår. Alla recept här är bara så super.

Jytte  -  2008-06-30 12:02:38
Hejsa.. Jeg har haft den opskrift i ca.30 år. Da hed kagen "Amerikaner" Har bagt den i hundredevis *ss*

Anni  -  2008-06-30 08:24:53
Til Drillo: Kommer man ahornsirup'en og nougat'en i glasuren eller i dejen? Jeg har endnu ikke prövet den, men ville bage den i dag. Til Per: Kunne du ikke være sød og rette de 300 g kokosmel til 100 g. Det er vel ikke alle der læser alle komentarerne igennem, inden de begynder at bage!

chris  -  2008-05-27 21:31:12
jeg kan simpelthen ikke forstå det... samtlige kager falder sammen for mig...hvad kan jeg gøre forkert, bruger et kødspyd eller hvad det hedder for at tjekke om den har fået nok.. og når jeg så tager den ud så falder den sammmen...hjælp

sødepige  -  2008-05-18 10:44:48
ja 300 g kokus er formeget hos os bruger vi 200g og så laver vi inda dobbel med glasur så er den beste

  -  2008-04-29 22:51:03
hmm hvorfor er der ikke nogen der har kommenteret at 300 g kokos er for meget?? jeg lavede det som opskriften skrev og glasuren blev bare alt for tør... så kunne jeg se at andre af samme opskrift brugte kun 100 g kokos og så var den god

Sanne  -  2008-03-28 12:11:34
Denne kage kan kun være ALLES favirit - Det er verdens bedste kage

Jette  -  2008-03-22 14:33:29
Hej! Det var lige netop den kage, jeg ledte efter, - søgte på ingredienser og kunne bare ikke stå for navnet "den der du ved nok"... og så er det bare præcis den type kage, jeg ledte efter! :-) Så nu skal jeg i gang med at bage! Hej-Hej!

fam. Kristensen  -  2008-03-08 15:14:24
Hej Line! Først bager du kagen (vores skulle have omkring 40 min. for at være bagt). Derefter blander du alt til glasuren i en gryde om varmer igennem. Til sidst smører du det på kagen, som i mellemtiden er lidt afkølet. Vi lavede dobbelt portion glasur.

Benedikte  -  2008-02-20 17:22:19
Vildt god kage - den blev spist på 2 dage..Behøves ikke så meget sukker til dejen, jeg nøjedes med 300 g og den blev lige så sød og fantastisk god

chrill :D  -  2008-02-07 07:23:56
hvor mange mennesker er den til? ca. ? ;D

Line:  -  2008-01-26 12:21:12
Skal der både kakao glasur på, og derefter opskriften på glasur på oven på? (det dtår der jo-Når kagen er afkølet - ikke helt kold - LÆGGES KAKOAGLASUR PÅ HELE OVERFLADEN Alle INGRIDIENSER til glasuren varmes i en gryde OG PÅSMØRES! Svar venligt hurtigt..

frede og talle  -  2008-01-24 12:33:32
ja vi prøvede at lave den og fordi vi legede mafiaer kalde vi den nu for mafia kagen heeh den er mega go

Mille  -  2007-12-20 21:22:18
DEN HER KAGE ER BARE ALT, ALT FOR GOD!! jeg skal helt klart lave den igen! og jeg tilføjede 200 g hakket marabou chokolade med nødder! Så bliver den bare endnu mere lækker!!! den skal have alle de point, som den overhovedet kan få!!

mulle  -  2007-12-12 16:16:25
mums jeg har aldrig smagt en kage som den alle burte bage den

Sofie  -  2007-11-21 14:11:46
Også vildt lækker med denne glasur: 2 spsk. blødt smør, 230 g. kokosmel, 230 g. flødeost, 2 tsk mælk og 400 g. flormelis rørt sammen!

T&T  -  2007-11-17 11:21:24
Nam!! Den er helt fantastisk. Faktisk troede vi kun det var her på øen den gik under "Den du ved nok", men vi prøvede lige at google det, og sørmer om ikke vi fandt den her på Alletiders Kogebog :D Weee, nu skal der bages!

Mette  -  2007-11-14 08:55:38
Dette er ikke en drømmekage, en drømmekage er lys, hos bageren hedder det en "jørgen larsens kage"

kage elskern  -  2007-11-02 17:32:15
lækker kage og mega god lækkert mummms!

1 k :)  -  2007-11-02 14:57:06
Den var bare en kæmpe succes!! det er bare en super nem opskrift og resultatet er lige i øjet, hver gang..

Myu  -  2007-10-21 20:56:05
Nogen der har prøvet med ahornsirup og nougat? Skal der så ekstra mel i eller noget andet?

Myu  -  2007-10-21 15:14:53
Nogen der har prøvet med ahornsirup og nougat? Skal der så ekstra mel i eller noget andet?

Christian  -  2007-10-19 20:05:43
HUSK: At det skal være brygget kaffe der skal i glasuren og ikke kaffebønner. Jeg husker tydeligt for 20 år siden i folkeskolen, da Jens havde kage med og hans far havde bagt kagen med kaffebønner i glasuren. FØJ. Ellers den bedste chokoladekage på kloden.

mig  -  2007-09-24 18:25:45
den er godt til mig fødselsdag 25/9-07

Hvidovre  -  2007-09-22 15:14:48
Rigtig go opskrift..

Trine og louise  -  2007-06-28 14:01:09
Nøøøøøøj!! vhor er den god, hvor er den flot! Klap klap klap. Nøøøøj:D

Penerelle  -  2007-06-22 20:58:24
Den kan også laves mælkefri, brug nutana plantemargarine og ris/havremælk, hvor margarine og mælk er nævnt. Jeg kan godt forstå nogle syntes fyldet er lidt tørt, der skal kun 100 gr kokosmel i glasuren. og 2½ spsk. kakao.

Kage-Robert  -  2007-05-31 14:35:26
den er sku god har lavet 7stk idag da vi skal holde party hehe super nice :D

Kage-bageren  -  2007-05-13 11:55:58
Bemærk at glasuren med den pågældende opskrift bliver meget tør og har har svært ved at hænge fast på kagen. Brug kun 100-150g kokos i stedet for 300g

Charlotte  -  2007-04-04 13:54:53
Det må være en chokolade drømme kage. Jeg bager den nu.

Emma  -  2007-03-20 19:40:00
det er den beste jeg har smagt og jeg bage den altid når jeg skal lave kage!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anne  -  2007-03-20 16:17:03
Den her kage slår altså bare alt::-)

joel drengen der elsker den der du ved nok  -  2007-03-14 20:29:34
hej igen. jeg skulle bare lige sige at der er den beste glasur også!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

joel drengen der elsker den der du ved nok  -  2007-03-14 20:20:42
det er den beste kage i verden:D!! prøv den!

Bøllemis  -  2007-02-22 15:13:28
Uhmm ahornsirup. Endnu en grund til at lave ekstra meget glasur...

Drillo  -  2007-02-22 14:51:41
Ifølge den ægte opskrift, så skal der desuden tilføjes 700 gram ahornsirup og 3 plader blød nougat... ellers er det vist ikke megen sjov i opskriften!

Bøllemis  -  2007-02-22 14:42:17
Jeg vil anbefale at lave dobbeltportion af glasuren. Der skal jo være lidt til bageren, mens det står på.

kamilla  -  2007-01-02 12:29:15
den minder mig om min farmor.... uhm bedste kage i verden, også kaldet spejderkage i vores familie. drømmekagen på 2. pladsen...

Claudia  -  2005-01-01 01:01:01
Rigtig super god kage. Man kan evt. Tage at skifte kokosen ud med havregryn, det er også godt :)

Charlotte  -  2005-01-01 01:01:01
Det er bare den bedste kage der findes.

Annemette  -  2005-01-01 01:01:01
Her hos os er der en anden kage der hedder drømmekage, den og så den her er de bedste kager der findes.. nam nam.. skal lige til at bage den der du ved nok.. Den er altså bare go´

Vastra  -  2005-01-01 01:01:01
Hjemme hos os på Djursland kalder vi den drømmekage

Annemette  -  2005-01-01 01:01:01
Dette er den BEDSTE chokolade kage der findes. Skal til at bage den nu:D

2 tøser  -  2005-01-01 01:01:01
Den smagte mega godt, men glasuren var svær at lave!

rikkemor  -  2005-01-01 01:01:01
den hedder altså "den du ved nok" og hvis man læser opskriften kan man jo nok regne ud at det er en chokoladekager... og en rigtig god en!!

a-a  -  2005-01-01 01:01:01
man skulle måske skrive hvad det er for en kage....

carina  -  2005-01-01 01:01:01
Super god kage.. alle var vilde med den osse med en lille klat is til

Katrine  -  2005-01-01 01:01:01
Virkelig go´! alle skulle prøve den!

Hannemor  -  2005-01-01 01:01:01
lækker og indbydende, til hverdag og fest! Mmummsss!