Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Veganer opskrifter

Grundopskrifter

Karakter - Stemmer

4 - 37

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Æblekagerasp - Kagerasp

2.4 - 11

Bedre smør (Mælkefri smør)

3.9 - 5

Garam Masala

4 - 5

Glaserede valnødder

4.7 - 3

Grove Grønsager kogning i mokroovn

3 - 2

Grøn karrypasta

3.5 - 13

Grønsager kogning i mikroovn

5 - 5

Grøntsagsfond

2.6 - 4

Grundregler for henkogning i trykkoger

4.8 - 5

Grundregler for saftkogning i trykkoger

4 - 88

Næringsberegning   

Hjemmelavet filodej

3 - 5

Hjemmelavet pasta uden æg

3.8 - 6

Hjemmelavet sour mix

2 - 12

Hjemmelavet Tahini / Tahin

4.9 - 16

Hørfrøskum - Hørfrøslim (Æggehvide erstatning)

4.5 - 2

Hurtig sesammælk

4.4 - 76

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Kogning af blomkål

3.7 - 33

Næringsberegning   

Kogning af løse parboiled ris

4.1 - 22

Kogning af nye kartofler

3.6 - 5

Kogning af pillekartofler

3.6 - 5

Kogning af skrællekartofler

3.8 - 27

Kogte og Bagte Kartofler (Mikroovn)

4.5 - 2

Mandelmælk

1.5 - 13

Meljævning

4 - 1

Olivensmør

1.7 - 31

Pizzabunde Grunddej

4.4 - 20

Opskrift med billede    Næringsberegning   

Polenta (Grundopskrift)

4.3 - 2

Polenta (Majspolenta)

3.3 - 6

Selvhævende mel

4 - 1

Smøreost med urter

4.8 - 3

Syltede valdnødder

4.8 - 3

Tandoori krydderi

1.8 - 6

Tærtedej

4.1 - 5

Tørring af Sveskeblommer og Katrineblommer

4.2 - 20

Vanillesukker

5 - 1

Vegansk Tomatsovs



forrige    næste