Opskrifter med Fasaner 

Kokkens favorit
Se opskriften
Grydestegt fasan
Skyl og tør fasanerne, skær evt. underlår af. Krydr dem med salt og peber og fyld dem med skyllet, tørret persille og lidt bacontern. Luk med kødnåle eller sy med bomuldsgarn. Smelt smørret i en stegegryde og svits de resterende...
se mere her


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.5-155 Der er billeder til denne opskrift   

Grydestegt fasan

4.4-17 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan med porrer og ovnstegte kartofler

4.1-23 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan fra Brogården

2.7-6 Der er billeder til denne opskrift   

Braiseret fasanbryst med vildt tilbehør

3.1-25 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan

3.7-19 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan a la Normande

4.4-8 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan i portvin

4.2-18 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan en cocotte med hasselbachkartoffel (Fasan i gryde)

4-101 Der er billeder til denne opskrift   

Fasansuppe (Royal Game Soup)

4.2-49 Der er billeder til denne opskrift   

Stegt fasan i flødesovs

3.6-36 Der er billeder til denne opskrift   

Stegt fasan

2.6-12 Der er billeder til denne opskrift   

Braiseret fasanbryster med med løg og timian

4.1-19 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan i stegeso

4.3-16 Der er billeder til denne opskrift   

Fasan i tarteletter

3.2-6 Der er billeder til denne opskrift   

Kogt fasan i peberrodssovs

4.5-2

Onkel Svens fasan (fasan sauté)

3.3-7

Fasaner i flødesauce

4.8-6

Flamberet fasan i peberrodssauce

4.7-5

Jægermesterens fyldte fasan

3.7-3

Fasan i kål

3.6-8

Fasan i karry

3.4-10

Fasan i nøddesauce

4.8-52

Fasan i portvinssauce

3.2-14

Fasan med æbler

2.6-18

Fasan, Meyers

4.8-13

Fasaner i kål

3.6-21

Fasan i madeirasovs

4.6-8

Fyldt fasan med flødestuved kartofler

3.9-6

Timianfasaner på grøntsager

4.3-7

Fasangryde 02

4.6-9

Fasan Catalaine

5-1

Fasanterrin

3.5-3

Meyers fasan

4.5-2

Røget fasantartar

4.8-14

Stigs fasansuppe

2.8-3

Sprængt fasan

4.8-5

Fasaner med sellerigratin

5-3

Fasanbryst med skalotteløgscreme, blommekompot og krebinet

4.1-22

Fasan på italiensk

3.9-6

Fasan med hasselnødder

4-2

Fasankokke i Calvados

4.7-5

Fasaner med tranebær og dadler

5-1

Stegt fasan med rodfrugtetern og små semmelknödel

4.5-3

Fasansylte

3.5-24

Fasaner

4.6-5

Fasanbryster

4.2-10

Fasanbryst med kastanje creme

4.5-2

Fasaner med fars

4.5-4

Sprængt fasen/andebryst

3.4-16

Modning af fasan

4.5-33

Fasan med abrikoser

3.3-13

Farseret Fasansteg med vildtfars

4-1

Legeret fasansuppe med grønne pandekageruller

4.8-20

Negley Farsons Wild Pheasant (Vild fasan)

4.3-4

Fasan pate med senneps og rødbedesalat

4-1

Fasanpate

3.1-4

Fasan nemt og meget lækkert

5-1

Klargøring af fasan

0-0

Fasaner i flødesovs 02

4.2-13

Langtidsstegt fasan med bacon

4-1

Fasangryde

4-1

Fasansuppe med kantareller