Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Torskegratin

Torskegratin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Gratin

Hovedingrediens : TorskeFisk - Hakket torsk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Torskegratin, billede 4 Torskegratin, billede 1 Torskegratin, billede 2 Torskegratin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Torskefilet uden skind
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
4 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
4 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 tsk. Oregano, tørret
1 tsk. Paprika
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
200 gram Gulerødder 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
200 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
100 gram Spinat, frisk nippet for stilke
   
1 dl. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Torskefileten hakkes groft.

Fiskefarsen krydres med salt og peber, paprika og oregano. Farsen røres sammen med æg, rasp og mel. Når farsen er godt lind smøres et ildfast fad med margarine.

Gulerødder blancheres 2-3 minutter, herefter tilsættes porer som koges godt op.

Først lægges et lag fiskefars, derefter grøntsager, f.eks. porre, gulerødder, spinat, rosenkål eller efter ens eget ønske.

Derefter lægges resten af fiskefarsen over grøntsagerne som drysses med et lag rasp. Smørklatter fordeles over fadet.

Bages i ca. 1 time ved 175 grader.

Serveres med ris og en karrysovs




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 26798 gange,
og udskrevet 396 gange.


Energi:
KJ total 7657 (1823 kcal)
KJ pr. Pers. 1914 (455 kcal)
Vægt ialt 1838 gram
Vægt pr. Pers. 459 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 416 KJ (99 kcal)
Protein 12.6 gram
Fedt 2.8 gram
Kulhydrat 6.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu