Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer

Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 15 stk.

ForretterRet : Forretter - Tarteletter

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer, billede 4 Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer, billede 1 Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer, billede 2 Tarteletter med fiskeboller, asparges og rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
15 tarteletter
 
300 g.grønne friske asparges
275 g.små fiskeboller
50 g.smør
4 spsk.hvedemel
2 dl.piskefløde
1 dl.aspargesvand
1 citron
 salt
 hvid peber
 
200 g.rejer
 
 Pynt:
 dild
 
Opskrift:
Skær den nederste træede del af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Kog dem 8-10 min. i letsaltet vand og lad dem dryppe af.

Smelt smørret, rør mel i, bag op med fløde og aspargesvand. Sovsen skal være temmelig tyk. Smag til med krydderier og citronsaft. Giv sovsen et kort opkog under omrøring.

Tilsæt afdryppede fiskeboller og asparges (gem nogle hoveder til pynt). Varm sovsen godt igennem, og lige før servering vendes rejer i.

Anret stuvningen i lune tarteletter, pynt med dild og aspargeshoveder. Garner med citronbåde.





karakterer:
Opskriften er vist 127605 gange,
og udskrevet 4606 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (54 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-26 10:23:55
Lige det jeg søgte, og ligesom min mor lavede det for 70 år siden. hun pyndede også med dild.

  -   2016-01-01 19:37:30
Jeg husker den med hvide dåse asparges, og sovsen laves af aspargesvandet og fløde/mælk. Ville selv lave den af mælk og asp.vand, og så lige runde af med en smule fløde.

  -   2014-11-16 16:56:16
hvis man ikke bryder sig om fiskeboller eller ikke kan skaffe dem, kan man med held bruge sammenrullede hvidvinsdampede fiskefiletter. tarteletterne varmes, deri den dampede fisk, sovsen derpå, pyntes med rejer og asparges og evt lidt dild. uhm...

  -   2013-05-17 11:26:15
Det var lige den opskrift jeg søgte, jeg tror bare jeg undværer fiskebollerne, da jeg skal servere det for nogle gæster, som ikke bryder sig om fiskeboller. MV. Birthe Christensen

  -   2011-09-28 09:49:36
vi kan heller ikke kobe fiskeboller heri Syd Afrika hverden paa daase eller frosne. :-(( Kan man lave fiskeboller af Orred ??? Jeg bakser med fiskefrikkadeller ogsaa, har ikke en fast fisk her til man kan lave en fars.

  -   2011-01-19 13:49:08
Bliver endnu bedre hvis man smager stuvningen til med sherry!

  -   2010-01-11 18:09:37
Prøv med fiskebouillon istedet for piskefløden. Det giver en mindre klistret udgave, og med meget mere fiskesmag.

  -   2009-07-31 07:29:14
Nu er det ikke lige allesteder i verden du kan koebe daase fiskeboller feks ikke her i Thailand. I oevrigt en rigtig laekker opskrift.

  -   2008-12-26 17:17:39
Glyngøre fiskeboller på dåse er rigtig gode.

  -   2007-12-19 18:52:27
Det var lige den jeg ledte efter. Jeg kan huske den fra dengang jeg boede i DK for mange. mange år siden. Nu skal jeg så bare finde en god opskrift på fiskeboller. Tak til den der har sat opskriften ind.

  -   2007-10-30 11:35:47
virkelig god

  -   2005-01-01 01:01:01
Gammel men fantastisk