Rababerkage - Kogt

Rababerkage - Kogt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rababerkage - Kogt, billede 4 Rababerkage - Kogt, billede 1 Rababerkage - Kogt, billede 2 Rababerkage - Kogt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.rabarber
1 dl.vand
2 spsk.sukker
1 tsk.Vaniljesukker
2 tsk.nonoxal
1 spsk.kartoffelmel
 
200 g.æblekagerasp
75 g.marengs-kys eller makroner
2 dl.piskefløde
 evt. ca. 50 g rød gelé
 
Opskrift:
Skær rabarberne i små stykker og damp dem møre i vand tilsat sukker og vanillesukker. Rør kartoffelmel ud med 1 spsk vand og rør det i. Smag det til og lad rabarbergrøden afkøle.

Find en gennemsigtig glasskål frem og læg først et lag rabarbergrød i skålen. Derefter et lag rasp og et lag knust marengs/makron og så igen et lag rabarbergrød osv. Det øverste lag skal være rasp.

Læg flødeskummen ovenpå kagen. Pynt med røde geléklatter og server.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Gammeldags rabarberkage med flødeskum

karakterer:
Opskriften er vist 74294 gange,
og udskrevet 1860 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-05-25 15:46:05
Hvornår putter man nonoxal i?

  -   2017-05-22 09:54:53
Hvornår putter man nonoxal i?

  -   2010-05-16 16:17:22
det lyder godt jeg ville lavet den og glæder mig til at smage den :)

  -   2007-05-03 22:40:59
prøv at tilsætte kagecreme & portvin

  -   2005-01-01 01:01:01
Der skal noget mere sukker i grøden, jeg smagte selv til med sødemiddel.

  -   2005-01-01 01:01:01
mægtig god

  -   2005-01-01 01:01:01
det er ligesom æble kage bare med rabarber i stedet for æbler