Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rababerkage

Rababerkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Rababerkage, billede 4 Rababerkage, billede 1 Rababerkage, billede 2 Rababerkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.rabarberstilke
1 dl.vand
2 spsk.sukker
1 tsk.vanillesukker
2 tsk.nonoxal
1 spsk.kartoffelmel
 
200 g.æblekagerasp
75 g.marengs-kys eller makroner
2 dl.piskefløde
 evt. ca. 50 g rød gelé
 


Opskrift:

Skær rabarberne i små stykker og damp dem møre i vand tilsat sukker og vanillesukker. Rør kartoffelmel ud med 1 spsk vand og rør det i. Smag det til og lad rabarbergrøden afkøle.

Find en gennemsigtig glasskål frem og læg først et lag rabarbergrød i skålen. Derefter et lag rasp og et lag knust marengs/makron og så igen et lag rabarbergrød osv. Det øverste lag skal være rasp.

Læg flødeskummen ovenpå kagen. Pynt med røde geléklatter og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (22 stemmer)

Opskriften er vist 67139 gange,
og udskrevet 1796 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Line   -  2017-05-25 15:46:05
Hvornår putter man nonoxal i?


Line   -  2017-05-22 09:54:53
Hvornår putter man nonoxal i?


mariA  -  2010-05-16 16:17:22
det lyder godt jeg ville lavet den og glæder mig til at smage den :)


Lise Hansen  -  2007-05-03 22:40:59
prøv at tilsætte kagecreme & portvin


Per  -  0000-00-00 00:00:00
Der skal noget mere sukker i grøden, jeg smagte selv til med sødemiddel.


Hanne Klausen  -  0000-00-00 00:00:00
mægtig god


frederik juel 11 år  -  0000-00-00 00:00:00
det er ligesom æble kage bare med rabarber i stedet for æbler