Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ingefærsmåkager (Ginger Bisquits)

Ingefærsmåkager (Ginger Bisquits), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Højtid: Jul

Oprindelsesland : England

EnglandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :





Ingredienser:
125 g.smør
125 g.sukker
125 g.lys sirup
125 g.hvedemel
1 tsk.ingefær
 skal og saft af 1 citron
 


Opskrift:

Smørret smeltes på panden uden at bruse op. Sukker og sirup tilsættes og det blandes godt og tages fra varmen. Mel, ingefær, citronskal og -saft blandes i et fad. Sukkerblandingen hældes i, og dejen røres godt sammen. Dejen sættes med en ske på en bageplade med bagepapir. Husk god afstand. Bagetid: 175 grader, ca. 12 min., midt i ovnen.

NB! De afkølede kager kan snoes omkring en finger til små rør og dyppes i overtrækschokolade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (30 stemmer)

Opskriften er vist 34722 gange,
og udskrevet 999 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Stenstrup  -  2019-02-13 08:49:09
Fantastiske krokantagtige kager. De passer perfekt til skyrkager. Brug eventuelt minced ingefær i kagerne og eventuelt havregryn istedet for mel. Og nej de er ikke ingefær-agtige-småkager. Men bedste krokantopskrift og nem. Min mage elsker dem.


sofie L.  -  2013-12-07 21:22:54
verdens mest latterlige opskrift. Har sågar også forsøgt med lidt bagepulver, ekstra mel og ekstra ingefær, men den flydende dej som færdigbagte småkager, smager mest af alt af citron hvilket også er helt fint. Burde så bare hedde lemoncookies


Meget utilfreds kagebager!!!!!!!!!!!!!!!!!  -  2012-04-06 11:12:11
Det er verdens dårligste småkageopskrift. Vær klogere end mig og læs kommentarerne først!!!


  -  2011-11-20 14:53:46
god som karamel men kage ej BD


Julie  -  2010-12-05 16:54:37
Dårlig opskrift! Smager ihvertfald ikke af ingefær, selvom der er brugt dobbelt op af det! Smager mere af citron... Citronsmåkager er måske et mere korrekt navn.


  -  2010-10-09 14:24:35
Hvis du ligesom mig har en tendens til at glemme at få læst kommentarene før du er igang, så er her en "redning" hvis man ellers ikke er til de meget flade kager; der skal et æg i, 175g ekstra mel, 50g havregryn, 1 tsk vaniljekorn, og endnu 2 tsk ingefærpulver og 1 tsk bagepulver, hvis du ligesom jeg, godt kan lide at ingefærkager smager godt af ingefær, ellers følg resten af opskriften, så skal kagerne bare ha 2 min længere i ovnen, så får du nogle små bløde ingefærkager, som jeg kunne mistænke for at smage super godt dyppet i mørk chokolade :)


Linam  -  2010-05-20 15:50:40
temmelig skidt opskrift. Jeg har nu fået en stor, flad ingefær sukkerstangsagtig ting. dejen flader bare ud og kager smager ikke engang særlig godt. Sikkert god til bolcher. Men æv!


  -  2009-12-09 12:02:17
er det ikke U-afkølede, de kan snoes??? - ellers er det da nogle bløde småkager????


¨^~~~~~~~~~~~~  -  2007-03-29 20:12:48
den ser god ud jeg skal bage dm nu