Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Whiskeysovs I

Whiskeysovs I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Whisky

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Whiskeysovs I, billede 4 Whiskeysovs I, billede 1 Whiskeysovs I, billede 2 Whiskeysovs I, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
70 g.tomatpure konc.
70 g.tomatketchup
2 tsk.rosmarin
 tsk.sukker (efter smag)
2 spsk.whiskey
2 dl.fløde
 Salt
 Peber
 


Opskrift:

Steg først et par gode bøffer. Gerne i deres eget fedt. Tag bøfferne af panden, og lad fedtet blive på panden.

Ingredienserne tilsættes i rækkefølge, smag til med salt og peber. Varm sovsen op.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (126 stemmer)

Opskriften er vist 80830 gange,
og udskrevet 1712 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nadia  -  2015-03-11 16:06:56
Er det ikke noget med at alkohol så fordampe?


Simon  -  2013-05-04 21:21:17
Er det en mild whiskey kan man sagtens komme mere whiskey i sovsen. -Vi var to der smagte den, og vi var begge enige, hvormed vi endte med at bruge ca. 3 spsk.


Hanne  -  2012-04-04 09:45:53
Synes saucen bliver bedst hvis den får lov at stå nogle timer og trække.


Henrik  -  2011-05-06 11:17:17
Jeg bruger altid denne opskrift, når jeg skal lave whiskey sovs. Jeg bruger mere sukker end angivet - nærmere 3 tsk. Har også lavet den i light-version med mælk i stedet for fløde - det virker også ganske fremragende.


Rasmus  -  2010-07-25 19:03:00
smager formeget af ketchub