Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Taboule & frisk bulgur salat med persille

Taboule & frisk bulgur salat med persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Salater

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt :




Ingredienser:
½ kopfin bulgur
4 forårsløg, finthakkede
2 tomater, hakkede
1 gul peberfrugt, fint hakket
100 g.bredbladet persille, hakket
1 tsk.mynte
1 icebergsalat
2 spsk.olivenolie
2 spsk.citronsaft
 salt
1 knsp.kanel og kommen
 


Opskrift:

Hæld en kop kogende vand over bulguren og lad trække i en skål i 5 min. Rør tomater, forårsløg, peberfrugt, bulgur og krydderurter sammen i en skål. Krudr godt med salt, hvid peber, kanel, kommen, citron og olie. Serveres kold med blade af icebergsalat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (13 stemmer)

Opskriften er vist 19884 gange,
og udskrevet 401 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Maj  -  2008-06-11 18:38:30
Den Taboulé der var at købe i de franske supermarkeder i sydfrankrig havde persille og kanel i. Det var dog også muligt at købe den med mynte og kanel. så helt gal kan den vel ikke være..


christina  -  0000-00-00 00:00:00
det er ikke rigtig taboli. Man kan finde den rigtige opskrift i kogebøger med mad fra mellemøsten!!!


fayez  -  0000-00-00 00:00:00
delvis forkert


Helle  -  0000-00-00 00:00:00
Taboule er mere enkel, uden peberfrugt, salat kanel og kommen


Bent Ole Jensen  -  0000-00-00 00:00:00
Har ikke noget med Thaboullieh at gøre