Hasselnøddesauce

Hasselnøddesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Nødder - Hasselnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
60 g.hasselnødder
2-3 fedhvidløg
1 citron saften heraf
2 spsk.olivenolie
2 spsk.græsk eller tyrkisk yoghurt
1 lille bundt hakket persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
hasselnødderne blendes med hvidløg. Op i en lille skål, hvor man tilsætter saften af en citron, to spsk olivenolie, to spsk græsk eller tyrkisk yoghurt, et lille bundt hakket persille, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 13467 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-01-31 17:08:09
det lyder spændende.. kunne man få nogle gode forslag til vad man spiser saucen til?