Mini frikadeller med havregryn

Mini frikadeller med havregryn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Stk. 35 Stk.
ReceptionRet : Reception - Pindemadder

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Mini frikadeller med havregryn, billede 4 Mini frikadeller med havregryn, billede 1 Mini frikadeller med havregryn, billede 2 Mini frikadeller med havregryn, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 knsp. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1.5 dl. Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Rør kødet med salt og peber, rør æg, revet løg og havregryn i og tilsæt mælken lidt ad gangen. Lad farsen hvile i 15-30 minutter i køleskab.

Form frikadellerne med en hånd og en stor spiseske, og steg dem i ca. 2 minutter på begge sider, skru derefter ned til ca. ½ varme og steg dem i ca. 5 min på hver side til de er gennemstegte.





karakterer:
Opskriften er vist 179845 gange,
og udskrevet 1702 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (36 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6293 (1498 kcal)
KJ pr. Stk. 179 (42 kcal)
Vægt ialt 996 gram
Vægt pr. Stk. 28 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 631 KJ (150 kcal)
Protein 12.2 gram
Fedt 9.1 gram
Kulhydrat 5.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-04-22 13:02:08
Det er de bedste frikadeller og rør bare det hele sammen i god tid og dæk over med folie nogle timer er helt ok så opløses havregrynene og dellerne bliver ikke så klistrede som hvis man bruger mel