Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Wienerstang

Wienerstang, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Wienerbrød - Winerbrød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 dl.Hakkede mandler
2 dl.Flormelis
1-2 spsk.Æggehvide(r)
 
1 portion wienerbrødsdej
 


Opskrift:

Bland mandler, flormelis og så meget let pisket æggehvide, at det bliver en smidig, men fast masse. Rul basisdejen ud til en aflang kage ca 15x40 cm. Fordel fyldet midt ned langs kagen. Skær med kagesport dybe flige ind i dejens langsider med 3 cm mellemrum. Der skæres næsten ind til fyldet. Læg derefterdejstrimler i siksak over fyldet. Stil kagen til hævning. Smør den med æggehvide og bag den i ovnen. Pynt med glasur når kagen er afsvalet. Bages ved 250° i 15 minutter




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (10 stemmer)

Opskriften er vist 26446 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Benjamin og stefan  -  2012-05-14 11:40:21
en dejlig wienerstang, med dejlig aroma og en fantastisk smag!