Salcita-de-jitomate

Salcita-de-jitomate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 mellemstort løg, hakket
1 fedhvidløg, hakket
3 storetomater, flåede og hakkede
2 dåse serrano chilier, hakkede
0.125 tsk.sukker
 salt efter smag
2 spsk.olie
1 spsk.hakkede friske grønne koriander
 
Opskrift:
Hæld løg, hvidløg, tomater og chili i en blender eller foodprocessor og purer kort. Pureen skal have lidt klumper og ikke være for glat. Smag til med sukker og salt.

Varm olien i en kasserolle, hæld tomatblandingen i og kog under omrøring ved moderat varme i omkring 5 minutter. Rør koriander i

Tips:

Er faktisk lidt i tvivl om det er 2 dåser chilier eller om det er 2 stk fra dåse.

Jeg vil tro det er 2 stk. men prøv jer lidt frem





karakterer:
Opskriften er vist 11348 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu