Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingelasagne 01

Kyllingelasagne 01, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Kyllingelasagne 01, billede 4 Kyllingelasagne 01, billede 1 Kyllingelasagne 01, billede 2 Kyllingelasagne 01, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Kyllingefilet uden skind og ben 1 kyllingefilet uden skind og ben vejer ca. 150 gram.
500 gram Helbladet spinat, dybfrost
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
1 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 tsk. Karry
1 ds. Hakkede tomater, konserves 1 dåse vejer normalt 400 g.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Spidskommen, hel
2 tsk. Oregano, tørret
200 gram Revet ost, mozzarella 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   


Opskrift:

Kyllingen skæres i strimler som svitses i olie. Krydres godt med salt og peber. Spinaten dryppes godt af og svitses i smørret, dryppes af igen. Olie varmes og karry tilsættes samt det hakkede løg, lad det simre et øjeblik.
Tilsæt tomater og fløde og krydr med salt, peber og spidskommen og oregano, lad sovsen småkoge et par minutter.

Smør et ovnfast fad med lidt olie, læg lasagneplader, spinat, kyllingestykker, tomatsovs og den reven ost lagvis i fadet. Slut af med tomatsovs og reven ost. Stil fadet i ovnen ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 30-40 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (86 stemmer)

Opskriften er vist 183970 gange,
og udskrevet 6806 gange.


Energi:
KJ total 13922 (3314 kcal)
KJ pr. Pers. 3480 (828 kcal)
Vægt ialt 2234 gram
Vægt pr. Pers. 558 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 623 KJ (148 kcal)
Protein 9.7 gram
Fedt 8.2 gram
Kulhydrat 9.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-05-02 16:26:55
rigtig god men bytter fløde ud med mornay sauce. så er den et stort hit....:)


Christina  -  2011-09-21 20:46:20
Virkelig god med mornaysauce mellem lagene. mums. den vil vi lave igen en anden dag.


Anna  -  2011-03-01 14:02:11
kan man bruge kalkun i strimle i stedet for kylling????


  -  2011-02-02 17:22:21
håber ikke du har stegt kyllingen i vindruekerneolie. Eftersom det danner nogle meget kræftfremkaldende stoffer når det bliver varmet op. Det er beregnet til salater osv.


  -  2010-06-24 10:52:49
der er til 3 voksne.... alt efter hvor meget en "voksen" spiser self!


Emilie  -  2010-01-29 16:23:21
Hvor meget rækker den til?:D


fam reichenbach  -  2009-10-21 18:12:53
den her kan kun anbefales:-) den er superlækker og falder bestemt i smag... den bliver helt sikkert lavet de næste 10 gange vi har middags gæster


Gnuen Hjalde  -  2009-02-28 19:13:52
super duper ms. mukupa. ja, selfølgelig. fløde og mælk er det samme, (næsten) kan de hakkede løg udskiftest med appelsinskral?


  -  2009-01-11 22:56:15
er der et alternativ til spinat??


  -  2008-10-09 17:49:17
fantastisk med feta


Pernille  -  2008-01-21 19:32:25
MUMS! Fik det igår. Det er let at lave, billigt og sund, hvis man sparer på smør og køber ost og fløde med lav fedtindhold. Skær tomater ud og læg dem ovenpå inden servering. hold en smule oregano på tomaterne.


  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig lækker