Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Russiske svinekoteletter

Russiske svinekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Rusland

RuslandIndsendt :





Ingredienser:
4 kalvekoteletter
2 spsk.smør
1 æg
200 g.champignon
1 spsk.mel
4-6 spsk.creme fraiche
1 spsk.tomatpure
 dl.madeira
2-3 dl.vand
 salt
 rasp
 


Opskrift:

Paner koteletterne i æg og rasp. Steg dem på en pande i ca 3 minutter på hver side.

Bland i en gryde creme fraiche med mel, tomatpure og champignoner. Hæld vand og madeira i. Kom koteletterne i saucen, dæk med låg og damp dem 20-30 minutter ved svag varme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12404 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Yogi  -  2015-09-19 18:32:49
Hvad skal de serveres sammen med? Umiddelbart lyder ris bedst, men er det så stadig russisk?