Kransekagetop 02

Kransekagetop 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

KonditoriRet : Konditori - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse

HøjtidNytår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :
Kransekagetop 02, billede 4 Kransekagetop 02, billede 1 Kransekagetop 02, billede 2 Kransekagetop 02, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.konfektmasse
200 g.flormelis (ca. 4 dl)
1 æggehvide
 
 Kransekageglasur:
150 g.flormelis (ca. 3 dl.)
1 æggehvide
0.5 tsk.hvedemel
50 g.chokolade til limning
 
Opskrift:
Bland konfektmassen med sukker og tilsæt æggehviderne lidt ad gangen. Konsistensen skal være fast.
Mandelmassen skal kunne formes uden at klistre, er massen for blød, flyder den ud.

Rul kransekagemassen i 2 cm. tykke pølser og skær dem i længder på 8 cm, 12 cm, 16 cm osv. Længden øges hver gang med 4 cm indtil man har 7-8 stykker.

Sæt ovnen på 230 grader C. alm. ovn og form stykkerne til ringe. Tryk ringene let flade foroven. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 8-10 minutter, til de er svagt lysebrune. Lad dem køle af på pladen. Varme er de bløde.

Form et stykke pergamentpapir til et kræmmerhus og klip et lille hul i spidsen. Rør ingredienserne til glasur sammen og fyld den i kræmmerhuset. Sprøjt tværstriber på de afkølede kageringe. Smelt chokoladen. Læg den største ring på en fad og pensl de øvrige med chokolade i bunden. "Lim" ringene sammen, til kransekagen har fået sin form.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kransekagetop

karakterer:
Opskriften er vist 66139 gange,
og udskrevet 1172 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (32 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu