Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kransekage 03

Kransekage 03, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 portion

KonditoriRet : Konditori - Kransekager - Kransekage

Hovedingrediens : Diverse produkter - Kransekagemasse

Højtid: Nytår

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Kransekage 03, billede 4 Kransekage 03, billede 1 Kransekage 03, billede 2 Kransekage 03, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.konfektmasse
200 g.flormelis (ca. 4 dl)
1 æggehvide
 
 Kransekageglasur:
150 g.flormelis (ca. 3 dl.)
1 æggehvide
0.5 tsk.hvedemel
50 g.chokolade til limning
 


Opskrift:

Bland konfektmassen med sukker og tilsæt æggehviderne lidt ad gangen. Konsistensen skal være fast.
Mandelmassen skal kunne formes uden at klistre, er massen for blød, flyder den ud.

Rul kransekagemassen i 2 cm. tykke pølser og skær dem i længder på 8 cm, 12 cm, 16 cm o.s.v. Længden øges hver gang med 4 cm indtil man har 7-8 stykker.

Sæt ovnen på 230 grader C. alm. ovn og form stykkerne til ringe. Tryk ringene let flade foroven. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem 8-10 minutter, til de er svagt lysebrune. Lad dem køle af på pladen. Varme er de bløde.

Form et stykke pergamentpapir til et kræmmerhus og klip et lille hul i spidsen. Rør ingredienserne til glasur sammen og fyld den i kræmmerhuset. Sprøjt tværstriber på de afkølede kageringe. Smelt chokoladen. Læg den største ring på en fad og pensl de øvrige med chokolade i bunden. "Lim" ringene sammen , til kransekagen har fået sin form.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (32 stemmer)

Opskriften er vist 61389 gange,
og udskrevet 1052 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2013-06-24 12:10:57
Hvorfor i alverden er der ikke gjort bare en lille smule ud af denne opskrift, i stedet for at tage et billede af denne rædsel? Pinligt.


Kritiker  -  2011-12-16 10:10:09
Sikke en grim kransekage


kagemandens kogebog  -  0000-00-00 00:00:00
mega god opskrift den smager bare godt