Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Marineret kalkun II

Marineret kalkun II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunlår

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 udbenet kalkunoverlår
 salt
 peber
1 bdt.persille
1 spsk.klippet timian
2 spsk.flydende honning
1 spsk.lys usødet sennep
2 spsk.soyasauce
2 spsk.sesamfrø
 
Opskrift:
Fyld kalkunlåret, hvor benet er taget ud, med godt skyllet og afdryppet klippet persille og timian. Luk kødet med kødnåle eller bind om det med kødsnøre. Gnid kødet med salt og peber og læg det i en skål. Pensl kødet over det hele med blandet honning og sennep og soyasauce, dæk med folie og sæt skålen 3-4 timer i køleskab.

Læg stegen i en lille bradepande eller et ovnfast fad og drys sesamfrø på. Skyl skålen for den resterende marinade med bouillon og hæld den ved kødet. Steg ca. 1½ time ved 175-180 gr og dryp kødet ofte. Den serveres med safranris, der er kogt med fintsnittet løg og blandet med fintklippede krydderurter. Skyen kan jævnes til sauce og afrundes med lidt fløde eller creme fraiche.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 15803 gange,
og udskrevet 252 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu