Chokolademarengs 02

Chokolademarengs 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Marengs

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 æggehvider
150 g.sukker eller flormelis
65 g.reven chokolade
 
Opskrift:
Æggehviderne piskes stive. 3 tsk. sukker (1 for hver æggehvide) tilsættes, hvorefter massen piskes i 5 minutter. Resten af sukkeret og chokolade irøres med let hånd. Sættes gennem sprøjtepose på smurt plade i små toppe, der bages ved svag varme, ca 100 grader.

Æggehvidemassen kan sprøjtes ud som kranse, hvorefter de bestrøs med hakkede mandler.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademarengs

karakterer:
Opskriften er vist 57388 gange,
og udskrevet 799 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (53 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-11-07 12:50:07
Jeg lavede den idag den blev meget flydende kan det være fordi at jeg piskede den for meget?👍😊

  -   2016-03-28 15:23:32
Jeg har lige lavet disse marengs igen og der har jeg fundet ud af at man ikke skal bruge for meget chokolade for så falder de sammen og flyder ud denne gang har jeg lavet 3 optioner og en plade chokolade og de er blevet rigtig fine og store og er ikke faldet sammen som de to andre gange 😃

  -   2015-07-12 01:06:15
Det mindste urenhed på piskeris eller skål klasker æggemassen sammen ligeledes hvis sukker m.m tilsættes i for store mængder

  -   2013-08-18 11:15:48
Har lige lavet dem (dvs. min datter på 8 år) i går, dobbeltportion til en gæstemiddag - de var høje og flotte og smagte fantastisk. Lige en opskrift for børn, da den er let at følge og kræver at man pisker, for det elsker de :-)

  -   2012-10-27 12:38:18
Jeg har ingen problemer med denne opskrift. Flere skriver at de bliver flade, så er det nok ikke pisket godt nok. .. At tilsætte mel?? Ja selfølgelig bliver resultatet ikke godt så, det er jo marengs... De får en lille times tid her, og bliver dejlig fedtede indeni. Jeg laver store klatter med grydeskeen, og de er et hit herhjemme.

  -   2011-04-27 15:45:43
De bliver helt flade. Meget skuffende. Og hvor lang tid skal de lige have?. Jeg syntes det er en skuffende opskrift.

  -   2010-09-21 14:22:14
HVOR LANG TID SKAL DE HAVE!!!!! det er det eneste problem men ellers er de super gode :) men en mærkelig opskrift må jeg sige ;)

  -   2010-07-07 11:54:58
det er nogen rigtig gode marengs og med mindre chokolade en chokolade marengs 1

  -   2010-03-09 16:16:51
Det er LIDT irerterende at jeg ikke ved HVOR LANG TID DE SKAL HAVE!!!!!!! Men eller´s er de super gode ;D <´3

  -   2010-01-03 11:29:32
Den ligner alle de andre opskrifter med chokolade!!!

  -   2009-06-21 15:19:06
Marengs er meget lette at lave. rør æggehviderne meget stive (hvis du vender skålen med bunden op ad og æggene ikke falder ud, så er den færdig.) bland forsigtigt sukkeret og chokoladen i. Giv dem 1 time i midten af ovnen ved 110 graders varme. Så har du de perfekte chokolademarengs (Det gælder for alle marengs. pisk æg derefter tilsæt resten af ingredienserne.) Håber det er en hjælp :)

  -   2008-12-26 10:57:56
mon ikke denne opskrift burde fjernes - den er total dårlig beskrevet og resultatet er ikke godt!

  -   2008-11-05 13:22:38
Hvor lang tid skal de have ??

  -   2007-11-12 15:50:47
Der var overhovedet ikke noget marengs over dem. De var mere som mini chokoladekager. de smagte fint nok, men det er ikke marengs!!! det var meget skuffende!!

  -   2007-11-12 15:42:06
De blev meget flade, vi måtte komme mel. De var meget skuffende!!!

  -   2007-08-18 17:00:43
"3 tsk. sukker (1 for hver æggehvide) tilsættes". Hvordan forståes dette, når der kun skal bruges to æggehvider?

  -   2007-05-18 22:18:24
jeg synes at opskriften er udmærket, men Emilie mangler erfaring. Man skal blot vælge de rigtig piskeris

  -   2007-03-15 11:20:07
jeg syntes den er god også til dem med gluten allergi

  -   2005-01-01 01:01:01
HVOR LANG TID SKAL DE HAVE