Specier med mandler

Specier med mandler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SmåkagerRet : Småkager - Specier

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Specier med mandler, billede 4 Specier med mandler, billede 1 Specier med mandler, billede 2 Specier med mandler, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
75 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
Opskrift:
Melet sigtes, æltes med det kolde fedtstof og blandes med sukker, samt de hakkede mandler.

Dejen trilles i runde stænger på 4 cm.’s tykkelse.

Skæres efter afkøling i tynde skiver. Lægges på en smurt plade og bages lysebrune ved 200 grader C. alm. ovn i 6-10 minutter.

Tips:

1 portion giver ca. 180 stk.





karakterer:
Opskriften er vist 32948 gange,
og udskrevet 417 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 15546 (3701 kcal)
KJ pr. Portion 15546 (3701 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Portion 775 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2005 KJ (477 kcal)
Protein 5.8 gram
Fedt 25.4 gram
Kulhydrat 58.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-08-16 15:13:23
Gode småkager jeg har lavet. Den vær eneste dag alle vil kun linden. Vi ses. Isabella