|
|
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Fastelavn Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske Indsendt : |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Æg, gær og sukker røres sammen.
Tilsæt mælk, sukat, rosiner og mel. |
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (94 stemmer) Opskriften er vist 148357 gange, og udskrevet 2586 gange. |
|
Kommentarer - 2016-02-06 12:03:29 Herlig opskrift., men al for meget fedtstof. heidi - 2012-02-05 19:37:17 kan de fryses mønboen - 2009-04-11 08:54:24 Hmm, måske er der basis for en "anti-margarine-gruppe", det bruges i utrolig mange opskrifter herinde :-( Er helt enig - der SKAL bruges smør!!!!! Line - 2007-08-03 14:17:17 De smager rigtig rigitg rigtig godt.. pige - 2007-02-18 13:23:42 lækrer men ikke for meget kardemumme så smarer det ikke super... Mig - 2007-02-05 16:23:01 Tag smør i stedet for magarine Anne - 0000-00-00 00:00:00 Det bedste resultat opnåes ved at undlade rosiner - 0000-00-00 00:00:00 Magarine er noget af det værste man kan få så tag at brug noget ØKOLOGISK smør Sønderjyderne - 0000-00-00 00:00:00 Vi kalder dem også Hedeviger, hvor "g'et" udtales som det tyske ch. Sukat og rosiner kan undlades |