Semuljegrød

Semuljegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Semulje

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 l.sødmælk
200 g.semuljegryn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Grynene udrøres i lidt af mælken. Resten bringes i kog ved jævn varme under omrøring. Jævningen tilsættes. Grøden koges i 3 minutter og saltes ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 30948 gange,
og udskrevet 256 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-12-17 00:28:17
Æblemos eller -grød passer godt til. Kan spises både varm og kold.