Byggrynsgrød

Byggrynsgrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Mælkegrød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Byggryn

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 l.sødmælk
220 g.byggryn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Mælken bringes i kog ved jævn varme og under omrøring. Gryderne hældes ligeledes under omrøring heri, og grøden koges nu ca 1 time under tætsluttende låg, mens der jævnligt røres heri.

Saltes ved anretningen.





karakterer:
Opskriften er vist 29601 gange,
og udskrevet 383 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-30 12:45:38
jeg skifter mælk ud med vand da jeg slet ikke kan lide det med mælk også tilsætter jeg æbler. spiser med smør klat og kanel el. sirup.Har en mand DER ER MEGET GLAD FOR GRØD. så han så helst grød på menyen mindst en gang gerne to gange om ugen. denne er en af hans foretrukne. Lotte

  -   2010-03-10 16:04:16
hvad med i micro kan man det ?

  -   2009-07-20 21:29:20
Byggrynsgrød serveres med sirup.

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan serveres ligesom risengrød - med kanelsukker og smør, det er rigtig godt!