Syltede æbler med gele

Syltede æbler med gele, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Syltede æbler med gele, billede 4 Syltede æbler med gele, billede 1 Syltede æbler med gele, billede 2 Syltede æbler med gele, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 Ingrid Marie æbler
 
 Sukkerlage:
5 dl.vand
0.5 Vaniljestang
225 g.sukker
 
 
 ribsgelé
 
Opskrift:
Skræl æblerne, halvér dem og fjern kernerne.

Vandet bringes i kog med sukker og vanille. Kom de halve æbler i og kog dem ved svag varme i ca. 7-8 min under låg.

Æblerne køles af i kogelagen. Kom en tsk. ribsgele i udhulningen i hvert halve æble inden servering.





karakterer:
Opskriften er vist 68354 gange,
og udskrevet 1158 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (25 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2023-08-23 18:30:18
kan de gemmes på glas ligesom syltet pære

  -   2016-12-23 15:37:04
Kan de laves dagen før de skal bruges? Og i givet fald hvordan opbevares de?

  -   2008-02-11 13:58:58
Der står "SVAG VARME UNDER LÅG" Blev sgu mega godt for mig.

  -   2007-12-23 16:07:39
Sådan noget skidt, de blev helt udkogte - vi må spise æblegrød juleaften til anden nu! Et godt råd, de skal nok kun koge 2-3 minutter! PS havde desværrre ikke læst kommentarer først :(

  -   2007-12-23 11:53:20
kom lidt eddike i så blir de ikke brune.

  -   2007-11-10 13:28:52
det er en god ide at koge æblerne et par timer før man kommer gele i, så æblerne ikke er varme, så smelter ribs geleen nemlig.

  -   2006-12-23 00:27:03
4 minutters kogning er lang tid nok