Saganaki

Saganaki, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Oste - Diverse oste

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :     

Ingredienser:
 fetaost i blok eller skiver - gerne gedefeta
 soltørrede tomater
 lidt hakket løg
 en tot persille
 
Opskrift:
Fetaosten skæres i ca. 1 cm tykke skiver. Der lægges en skive på et stykke stanniol (det kan være en fordel desuden at lægge et stykke bagepapir imellem, ellers kan den være tilbøjelig til at hænge i stanniolen). Den pyntes med de soltørrede tomater (man kan også bruge almindelige tomater), de hakkede løg og persillen. Herefter pakkes stanniolen sammen om den, og den sættes i ovnen i ca. 5-10 min. ved 200 °C.

Serveres med flûtes.





karakterer:
Opskriften er vist 21135 gange,
og udskrevet 481 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu