Chokoladekarameller

Chokoladekarameller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SlikRet : Slik - Karameller

Hovedingrediens : Diverse produkter - Honning

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
900 g.honning (akacie eller dansk blomsterhonning)
2.5 dl.piskefløde
50 g.kakao
150 g.smør
1 Vaniljestang
 
Opskrift:
Honning, fløde og kakao kommes i en gryde og røres godt sammen. Blandingen bringes i kog under kraftig varme og omrøring.

Når temperaturen når 130 grader, tages gryden af varmen. Smør og stødt vanilje tilsættes, og der piskes i massen indtil den er sej og jævn.

Karamelmassen hældes i en godt smurt bradepande, og når den er halvkold, skæres den i terninger. Karamellerne afkøles og lægges i lufttætte poser.





karakterer:
Opskriften er vist 35634 gange,
og udskrevet 668 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (47 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-01-17 19:32:25
L.O.L. Ingen chokolade i chokoladekarameller

  -   2012-02-10 15:47:15
hmmm nu har vi prøvet, men den blev ikke mere end 110 c og hvor længe skal man så koge sagen ? om man skal koge evt vand ud af honningen ved at lade det koge i all evighed og dette derved øger temperaturen til hele 130... og derved bliver medvirkende til at den meget bløde resp. flydende blomsterhonning faktiskt kan blive til en fast karamell... det er vel spørgsmålet.

  -   2009-10-12 15:48:45
jeg er ti år og er vil med at søge efter karameller hej :) (^)= det er en smiley og en and

  -   2005-01-01 01:01:01
god, lidt sej. Kan godt anbefales.