Bruscetta

Bruscetta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
8-12 modne tomater
3 spsk.olivenolie
3 fedfinthakket hvidløg
2 spsk.friskhakket persille
2 spsk.friskhakket basilikum
1 lille ds.Tomatpure, koncentreret
 salt
 peber
 lidt chilipeber
 
 Endvidere:
8-16 stk.godt hvidt brød
 olivenolie
 
Opskrift:
Kog ingredienserne til saucen sammen undtagen 1 fed hvidløg og halvdelen af krydderurterne. Kog til det hele er kogt helt ud. Tilsæt resten af hvidløget og krydderurterne, og smag til. Drys brødskiverne med lidt olivenolie, og rist dem i ovnen eller på grillen.varm saucen igennem, og fordel den på de varme brødskiver. Servér straks.





karakterer:
Opskriften er vist 32339 gange,
og udskrevet 558 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Merian og oregano er også gode krydderier i stedet for basilikum. Hvidløgspeber kan anvendes hvis der ikke er frisk hvidløg tilgængelig. Friske, skoldede og afhindede tomater der er grofthakkede er også meget lækre. Lidt grofthakket oliven kan også være en idé til variaton.Det samme gælder finthakket soltørret tomat fra glas med olie - præcis som marinerede hvidløg på glas er fine til denne spise.