Chokolademedaljer

Chokolademedaljer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KonditoriRet : Konditori - Medaljer

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidJul

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.mel
185 g.smør
70 g.flormelis
2 æggeblommer
1 spsk.kakao
 
 creme:
3 æggeblommer
30 g.sukker
½ Vaniljestang
2 Husblas, blade
 flødeskum af 1½ dl. piskefløde
 
Opskrift:
Hak smørret i melet og ælt dejen med flormelis, æggeblommer, chokolade og kakao. Lad den hvile koldt nogle timer. Udrul dejen, udstik runde kager og bag dem ved god varme 200 grader i ca 10 minutter.
Kan gemmes i dåse.

Til cremen røres æggeblommer og sukker godt, vanille og husblas, opløst i 1-2 spsk. vand, røres i, og lidt efter vendes flødeskummet i. Halvdelen af de runde kager glaseres med smeltet chokolade, og når den er stivnet, lægges kagerne sammen to og to med cremen imellem.

Kan pyntes med flækkede mandler eller nøddekerner, mens chokoladen er blød.





karakterer:
Opskriften er vist 17085 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-15 13:35:57
Hej. Det er ikke klart om der skal chokolade i dejen, da der ikke står noget i ingredienserne men det står i opskriften.

  -   2007-02-04 21:17:52
Kan de fryses?