Becamelsovs

Becamelsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ostesaucer

Hovedingrediens : Oste - Emmentaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
4-5 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 sennep
75 g.reven mild ost (emmentaler)
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og kom melet i. Bag det sammen med fløden. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber og lidt sennep. Når det koger tages gryden fra varmen og osten smelter heri. Rør til saucen er som en blød creme.





karakterer:
Opskriften er vist 21314 gange,
og udskrevet 380 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (14 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-08-13 22:10:26
Der mangler reven muskatnød

  -   2005-01-01 01:01:01
drop sennep