Gåseleverpostej

Gåseleverpostej, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Gås - Gåselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 stk.Gåselever
2 stk.Gåsekråser
2 stk.Gåsehjerter
3 SkiverSpæk
 dl.Mælk
1 spsk.Hvedemel
2 Æg
1 meget lille Løg (ca. som en Bordtennisboldt)
0.25 tsk.Allehånde
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Hak Lever, Kråse, Hjerte, Spæk samt Løg 2 til 3 gange (Sværen skæres af) Det hele røres sammen med Mælk, Mel og Æg, tilsmages med Salt, Peber og Allehånde Hældes i små smurte Aluforme som bages i Vandbad ved 200 grader i ca. 1 Time Hvis det kniber med at blive brun på Overfladen sættes de højre op i Ovnen sidste tid.





karakterer:
Opskriften er vist 30487 gange,
og udskrevet 585 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-03-11 18:49:52
SUPER LÆKKER mmm....!?

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager utrolig godt!