Boghvedegrød

Boghvedegrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Diverse Grød

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Boghvede

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
 l.mælk
210 g.boghvedegryn
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Bring mælken i kog. Drys boghvedegryn i under omrøring. Dæmp varmen, læg låg på gryden og kog grøden i ca. 45 minutter. Sluk for varmen og smag grøden til med salt





karakterer:
Opskriften er vist 74218 gange,
og udskrevet 1630 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (40 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-14 16:46:10
jeg server med smørklat og sirup oven på, det lærte jeg af min mor

  -   2011-01-28 13:29:33
kan serveres med sukker og kanel

  -   2009-11-02 17:45:09
God opskrift, passer til 4 personer.

  -   2008-11-07 15:14:43
kaldes også tarregrød på sønderjysk

  -   2008-09-23 18:32:35
herlig ret - gerne med rosiner og æblestykker kogt med - serveret med en lækker tykmælk og enten honning eller ahornsirup.

  -   2008-04-28 16:20:01
Kan den mon koges færdig under dynen ligesom risengrød ?

  -   2005-01-01 01:01:01
Smager utroligt dejligt på armen

  -   2005-01-01 01:01:01
Kan serveres med jordbær / rabarber-marmelade

  -   2005-01-01 01:01:01
kan serveres med både æblemos OG sirup

  -   2005-01-01 01:01:01
- kan serveres med æblemos, i stedet for sirup og sukker

  -   2005-01-01 01:01:01
serveres med en sirupsklap i midten af grøden og sukkerdrys