Stegte poussiner med tomatsalat med chili og bredbladet persille

Stegte poussiner med tomatsalat med chili og bredbladet persille, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Poussin - Poussiner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 poussiner
½ bk.modne blomme- el. cherrytomater
2 fedfint snittede hvidløg
1 rød chili
1 bdt.fint snittet bredbladet persille
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Krydr poussinerne med salt og peber. Steg dem i en varm ovn, 200 grader i 30 minutter. Imens skæres tomaterne i skiver og lægges på et fad. Drys hvidløg henover sammen med fint snittet chili og persille. Krydr med salt og peber. Hæld lidt olivenolie over og lad salaten stå og "trække" i 20 minutter. Server til de stegte poussiner med et godt brød.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (7 stemmer)

Opskriften er vist 10338 gange,
og udskrevet 288 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu