Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Franske snegle II

Franske snegle II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

KagerRet : Kager - Snegle ( Kager )

Hovedingrediens : Diverse produkter - Butterdej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 butterdej
 remonce
 kanel
 
 sukker
 
 chokoladeglasur
 nonpareille
 
Opskrift:
Franske snegle er almindeligvis fremstillet af butterdej. Dejen udrulles tyndt (ca. ½ cm) til en aflang plade, som derefter påsmøres med remonce og kanel. Dejen rulles/trilles sammen til en roulade/pølse, der derefter skæres ud i (ca. 2-3 cm) brede stykker. På et sukker-bestrøet bord (brug rigeligt), vendes sneglene rundt i sukkeret så begge sider bliver godt dækket. Derefter tager man en rullepind og udruller sneglene (m/snippen nedad) til passende størrelser (brug godt m. sukker). Lægges på bageplade med bagepapir. Hviler på pladen ca. 1 time. Bages i en god varm ovn (ca. 210°) til de er pæne gyldne. Når de er kolde glaseres de med chokoladeglasur og drysses med nonpareille. Hvis det er købe-frossen optøet butterdej (el. frisklavet), må den rulles ud og lægges sammen 1 gang el. 2, - dejen må ikke være skær (så bager de for meget op).


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (14 stemmer)

Opskriften er vist 16660 gange,
og udskrevet 163 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu