Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges

Rilette af varmrøget ørred med tomatsalsa og marinerede asparges, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Ørred

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.Varmrøget ørred
1 rødløg
50 g.kapers
 skal af 1 citron
 lidt purløg og dild
4 tomater
 lidt estragon
 balsamicoeddike
 lidt safran
 olie
4 stk.asparges
 krydderurter f. eks.kørvel, dild og purløg
 blandet salat
 
Opskrift:
Rilette:
Skindet trækkes af ørreden og kødet plukkes af. Kødet vendes med ½ hakket rødløg, hakkede kapers, skallen fra citron og hakket purløg og dild.

Tomatsalsa:
Tomaterne kvartes, indmaden tages ud og tomaterne skæres i små stykker, vendes med ½ rødløg, estragon, balsamico, safran og 4 spsk. god olie. Aspargesene skæres i tynde skrå skiver som blancheres, vendes med olie, balsamico og lidt krydderurter. Salaten vendes med olie og balsamico, herpå anrettes riletten som "kugles" op på salaten og med de marineredeasparges og krydderurter på toppen.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 13264 gange,
og udskrevet 328 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu